Efsanevi rock grubu Queen'in müzik kataloğu 1 milyar dolara satılıyor

Efsanevi rock grubu Queen'in müzik kataloğu 1 milyar dolara satılıyor

İkonik rock grubu Queen’in müzik kataloğu, yakın zamanda 1 milyar dolar karşılığında el değiştiriyor. Universal Music Group’un, katalog için Disney Music Group'a 1 milyar dolar ödeyeceği konuşulurken, satış gerçekleşirse bu miktar, müzik dünyasında bir müzisyenin kataloğu için ödenen en büyük para olacak. Kaynaklar anlaşmanın bir ay olmadan tamamlanacağını bildirdi.

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Queen'in müzik kataloğunun Disney Music Group’tan Universal Music Group’a satılacağı konuşuluyor. İddiaya göre, bu dev satın alma için Universal, 1 milyar doları gözden çıkarmaya hazır.

Şayet bu satış gerçekleşirse, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody ve I Want to Break Free gibi unutulmaz parçalara imza atan grubun şarkıları, daha önce müzik sektöründe görülmemiş bir miktara satılmış olacak.

'BİR AY İÇİNDE SATIŞ TAMAMLANACAK'

CNN’in aktardığına göre, Universal Music Group, kataloğu Disney Music Group’tan satın almak için yoğun bir şekilde görüşmelere devam edip, ikna çabalarını sürdürüyor.

Kaynak, satış için ödenecek bedelin 1 milyar doları aşabileceğini ve anlaşmanın bir ay içinde tamamlanmasının beklendiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN