En doğal antibiyotik! Soğana karanfil batırıp baş ucunuza koyun, hastalığı unutun, faydalarına inanamayacaksınız

En doğal antibiyotik! Soğana karanfil batırıp baş ucunuza koyun, hastalığı unutun, faydalarına inanamayacaksınız

En doğal antibiyotik! Bunu yapın, hastalık kapmayacaksınız! Soğana karanfil batırıp baş ucunuza koyun! Faydalarını duyunca inanamayacaksınız! Şifanın kaynağı meğer buymuş!

Sağlığımıza yararlı olmanın yanı sıra israfı önlemek için mükemmel bir tarif. Bu tarifle birlikte hem hastalıktan korunacaksınız, hem de israftan...

DOĞAL ANTİBİYOTİK: SOĞAN

resim-2023-09-26-032408071.png

Soğan, doğal bir antibiyotik olarak bilinir ve besin dünyasının vazgeçilmezi olarak kabul edilir. Bununla birlikte, antiviral özellikleri sayesinde mikroplar ve virüslerle savaşır.

Karanfil ise kendisi de oldukça yararlı bir baharattır. Soğana birkaç adet karanfil batırarak kendi antibiyotiğinizi oluşturabilirsiniz. İşte soğana karanfil batırarak oluşturacağınız antibiyotiğin faydaları...

SOĞUK ALGINLIĞINI DEFEDER

resim-2023-09-26-032414836.png

Soğan, mikroplarla savaşarak doğal bir antibiyotik görevi görürken, karanfil hoş kokusuyla solunum yollarını açar, rahatlamanızı sağlar.

DOĞAL SOĞAN ANTİBİYOTİĞİ NASIL YAPILIR?

Bir soğanı ikiye bölün ve düz yüzeylerine rastgele karanfil batırın. Bu karışımı yatak odanıza yerleştirin.

Öneri: Karışımı her gün yenilemenizi tavsiye ederiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN