Ünlü Şarkıcı Çöp Evde Yaşıyor! Belediyenin Temizlediği Evden Onlarca Ölü Kedi Yavrusu Çıktı

Ünlü Şarkıcı Çöp Evde Yaşıyor! Belediyenin Temizlediği Evden Onlarca Ölü Kedi Yavrusu Çıktı

Söz yazarı Onur Akay'ın yardım çağrısı karşılık buldu. Şişli'de yaşayan ünlü ses sanatçısının evi temizlendi. Bir döneme damga vuran ünlü ismin evinden 2 kamyon çöp çıkaran temizlik görevlileri evden kedi ölüleri çıkardıklarını açıkladı. Ünlü ismin evi temizlendikten sonra yetkililer tarafından ilaçlandı.

Bir zamanlar sahnelere damga vuran ünlü şarkıcının evinden 2 kamyon çöp çıktı. Ünlü şarkıcının yaşadığı evi temizleyen belediye yetkilileri evdeki çöplerin arasından onlarca kedi yavrusu çıktığını açıkladı.

ÜNLÜ ŞARKICININ EVİNE KOKUDAN YANAŞILAMIYORDU

İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender'in son hali yürekleri burktu. Psikolojik sorunlar yaşayan ünlü şarkıcı Engür Kalender'in Şişli'de bulunan evinden belediye yetkilileri kamyonlar ile çöp çıkardı. Evin çevresine kokudan yanaşılamadığını açıklayan temizlik görevlileri evden kedi yavrusu ölülerinin çıktığını açıkladı. Çevre sakinlerinin şikayeti ile temizlenen evden iki kamyon çöp çıkarken ev böceklenmeye karşı ilaçlandı.

ÖNCE PSİKOLOJİSİ BOZULDU SONRA HER ŞEYİNİ KAYBETTİ

Bir zamanlar sahnelerden rüzgar gibi geçen ünlü şarkıcı Engür Kalender plak çalışmaları ile de dikkatleri çekmişti. Ünlü şarkıcının zamanla psikolojisi bozuldu. Ruh sağlığı bozulan Engür Kalender'in çöküşü de bu sağlık sorunları yaşadığı döneme denk geldi.
Ses Sanatçısı ve söz yazarı Onur Akay ünlü şarkıcı Engür Kalender'in çöp evde yaşadığını duyurmuştu. Onur Akay yaptığı açıklamada Engür Kalender'in eski şöhretini kaybedince ruh sağlığının hızla bozulduğunu ifade etmişti. Onur Akay ayrıca Engür Kalender'in evinden gelen kötü kokulardan mahalle sakinlerinin ve komşularının da rahatsız olduğunu duyurmuştu.

Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Engür Kalender için yardım çağrısı yapan Onur Akay babasının ölümünden sonra sanatçının sorunlar yaşadığını belirterek sanat camiasına Engür Kalender'in tedavi edilmesi ve yardım yapılması gerektiğini duyurmuştu. Onur Akay'ın sosyal medyada yaptığı çağrılar karşılık buldu.

ONUR AKAY'IN ENGÜR KALENDER İÇİN YAPTIĞI ÇAĞRI KARŞILIK BULDU

Onur Akay bugünkü köşe yazısında ünlü ses sanatçısı Engür Kalender'in çöp evinin temizlendiğini duyurdu. Onur Akay evinde su ve elektriğin olmadığını yazdığı Engür Kalender'e biran önce yardım edilmesi gerektiğini belirterek 'anne kız o evde nasıl yaşıyorlar?' dedi. Engür Kalender'in annesi ile yaşadığı evi Şişli Belediyesi temizledi.

Onur Akay'ın Engür Kalender'in durumunu duyurduğu bugünkü yazısı:

onur-akay.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN