Sevenlerini Çok Üzdü! Meltem Cumbul Türkiye'yi Terk Ediyor... İşte Ünlü Oyuncunun Gideceği Ülke Ve Gidiş Sebebi....

Sevenlerini Çok Üzdü! Meltem Cumbul Türkiye'yi Terk Ediyor... İşte Ünlü Oyuncunun Gideceği Ülke Ve Gidiş Sebebi....

Yılan Hikayesi ile gönüllere kazınan Meltem Cumbul Türkiye'den ayrılacağını açıkladı. Eylül ayından itibaren yurtdışına yerleşmek için çalışmalara başlayacağını ifade eden Meltem Cumbul Amerika'ya yerleşeceğini söyledi.

Türk sinemasının ünlü ismi Meltem Cumbul Türkiye'den ayrılacağını duyurdu. Cihangirde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meltem Cumbul uzun bir süre Türkiye'de olmayacağını belirterek New York'a yerleşme kararı aldığını söyledi.

MEHMET ALİ BORA'DAN SONRA MELTEM CUMBUL DA GİDİYOR

Meltem Cumbul, Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisi ile gönülleri fethetmişti. Habertürk.com.tr'den Eren Gürel'in haberine göre Meltem Cumbul Amerika Birleşik Devletleri yolcusu. Pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul Yılan Hikayesi dizisinden sonra Gönül Yarası, Duvara Karşı gibi önemli yapımlarda yer aldı.

meltem-cumbul-yilan-hikayesi.jpg

MELTEM CUMBUL: UZUN SÜRE YOKUM

Sevilen oyuncu Meltem Cumbul Türkiye'den ayrılacağını açıkladı. The Actors Studio ile anlaşan Meltem Cumbul davulları toplamaya başadı. Meltem Cumbul bir süre önce ünlü yapım şirketi The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine katılmıştı. The Actors Studio'nun seçmelerini kazanan ünlü oyuncu Meltem Cumbul Amerika Birleşik Devletleri yolcusu.

meltem-cumbul-new-york.jpg

MELTEM CUMBUL NEW YORK'A YERLEŞİYOR

The Actors Studio'nun seçmelerine katılan ve seçmeleri kazanan oyuncu New York'a yerleşmeye karar verdi. Cihangir'de gazetecilere yakalanan Meltem Cumbul gazetecilerin 'Neler yapıyorsunuz Meltem Hanım?' diye sorması üzerine 'Uzun bir süre New York'ta olacağım bu konu üzerinde çalışıyorum' dedi. Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Meltem Cumbul Eylül ayından itibaren Amerika Birleşik Devletlerine gitme ve yerleşme konusuna yöneleceğini belirtti. Artık ABD'de çalışacağını açıklayan Meltem Cumbul sevenlerini bu açıklaması ile üzdü.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN