Engin Öztürk'ten kahreden haber: Ameliyata alındı...

Engin Öztürk'ten kahreden haber: Ameliyata alındı...

İlk bölümü 28 Aralık'ta yayınlanan ve son dönemin en dikkat çekici dizileri arasında gösterilen 'Sıfırıncı Gün' adlı dizide 'Özgür' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Öztürk'ten hayranlarını korkutan haber geldi.

TV8 ekranlarında izleticiyle buluşan, Senaryosu Atasoy Koç tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir ve Çağatay Tosun'un oturduğu 'Sıfırıncı Gün' adlı dizide 'Özgür' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Öztürk'ten gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

İlk bölümü 28 Aralık'ta yayınlanan ve kadrosunda Yiğit Özşener, Aybüke Pusa, Sarp Akkaya ve Tolga Karel gibi ünlü isimleri barındıran dizide 'Özgür' karakterine hayat veren Engin Öztürk'üm ameliyata alındığı öğrenildi.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Sıfırıncı Gün' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Engin Öztürk, belindeki rahatsızlık sebebiyle ameliyat oldu. Öztürk'ün rahatsızlığı dolayısıyla dizi çekimlerine bir hafta ara verildi.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk’ün geçtiğimiz perşembe ameliyat olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenilirken, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bıçak altına yatan Öztürk, taburcu oldu.

DİZİYE BİR HAFTA ARA

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Engin Öztürk’ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı Sıfırıncı Gün dizisine de bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat’ta yayınlanacak.

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ

Sıfırıncı Gün dizisinde bir ilk de yaşanacak ve dizinin içinde hikaye "Birinci Gün" olarak değişecek ve böylece ayını zamanda dizinin adında da değişiklik yaşanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN