Eşi ve kuması sokağa atmıştı! 'Kocam TikTok'tan kara para aklıyor' diyen kadın Esra Erol'da yayınına damga vurdu!

Eşi ve kuması sokağa atmıştı! 'Kocam TikTok'tan kara para aklıyor' diyen kadın Esra Erol'da yayınına damga vurdu!

Ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında ele alınan aşk üçgeni gündem oldu. Eşinin kumasıyla birlikte kendisini sokağa attığını söyleyen kadının anlattıklarını izleyenler hayretler içerisinde dinledi. Olayın ardından TikTok detayı ise dikkat çekti.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağının sevilen İsmi Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programı, yeni bir olayla gündeme geldi. Son dönemde gündeme gelen güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama iddialarının ayyuka çıktığı şu sıralar programa katılan bir kadın, eşinin TikTok üzerinden kara para akladığını iddia etti.

Esra Erol'da da yeni bir aşk üçgeni konusu ele alındı. Programa başvuran Pınar Hanım eşinin kendisini aldattığını ve aldattığı kişiyle beraber kendisini evden kovduğunu ifade etti. Pınar Hanım eşi Fevzi Bey'in TikTok üzerinden canlı yayın açtığını ve kısa sürede çok yüksek miktarlarda paralar kazandığını iddia etti.

tiktok.jpg

TİKTOK ÜZERİNDEN KARA PARA AKLAMA İDDİASI

İzdivaç programıyla ünlenen ve sonrasında Esra Erol'da programının muhabiri olarak görev alan Caner Toygar, Fevzi Bey'in arkadaşlarından aldığı duyumları canlı yayında şöyle açıkladı. Toygar, 'Aldığım duyumlara göre Fevzi Bey TikTok'ta 5'er dakikalık yarışlar yapıyor. Bu yarışlarda izleyicilerden hediyeler geliyor. Kendisinin 2.500 takipçisi var. Fakat çok kısa sürede binlerce liralık hediye alıyor. Bu hediyeleri 1 milyon takipçisi olan fenomenler bile almıyor bazen.' dedi.

koca.jpg

Öte yandan geçtiğimiz aylarda TikTok fenomenlerine ve güzellik merkezlerine kara para aklama konusu kapsamında bir operasyon düzenlenmiş ve çok sayıda isim soruşturma kapsamına alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN