Eski iPhone'lar çekmecelerden çıksın! O modele güncelleme geliyor: Yenisini almaya gerek kalmadı!

Eski iPhone'lar çekmecelerden çıksın! O modele güncelleme geliyor: Yenisini almaya gerek kalmadı!

Apple, yaklaşık on yıl önce piyasaya sürülen İPhone 5 modelleri için güvenlik güncellemeleri sunmak üzere bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, İPhone 5’lerin yanı sıra Mac cihazlarıda etkileyecek. 2013 yılında piyasaya çıkan bu modeller için bu güncelleme önemli bir gelişme olacak.

Apple, yaklaşık on yıl önce piyasaya sürülen IPhone 5 modelleri için güvenlik amaçlı güncellemeler temsil etmek üzere bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, IPhone 5’lerin yanı sıra Mac cihazlarıda etkileyecek. 2013 yılında piyasaya çıkan bu modeller için bu güncelleme önemli bir gelişme olacak.

APPLE’DAN KULLANICILARINI SEVİNDİREN HABER GELDİ: İPHONE 5’LERE GÜNCELLEME GELİYOR!

Apple firmasının eski cihazlar için güvenlik güncellemelerinin gerçekleştirilmesi, pek çok Apple kullanıcısının cihazlarını güvenli bir şekilde kullanabilmelerine yardımcı olacak. IPhone 5 modeli ile beraber pek çok Apple cihazı için güvenlik güncellemesinin yapılacağı duyurulmuştur. Apple firmasının diğer cihazlara destek vermemesiyle bilinir.

konut

GÜNCELLEME SADECE İPHONE 5’LERE GELMİYOR

Apple, 2023 Ocak ayından itibaren 2013 yılında piyasaya sürülen IPhone 5 modeli ve öncesindeki cihazlara güvenlik güncellemeleri sunmayı taahhüt etti. Bu güncelleme, IPhone 5'e kadar olan tüm Apple cihazlarını kapsayacak. Bu sayede, mevcut Apple cihazları uzun süreli yazılım desteğinden yararlanabilecek.

İPADOS VE MOCOS SÜRÜMLERİ DE GÜNCELLENECEK

Apple, Ocak 2023'ten itibaren kullanılan eski cihazların donanımları için güvenlik güncellemelerini yayınlamaya başlayacağını açıkladı. Bu güncellemeler, sadece IPhone 5 modeli için değil, iOS 12.5.7, iOS 15.7.3, iPadOS 15.7.3, macOS Big Sur 11.7.3 ve macOS Monterey 12.6.3 gibi eski sürümler için de geçerli olacak.

APPLE’IN GÜNCELLEME LİSTESİ OLDUKÇA GENİŞ

Apple, çoğu kullanıcısını heyecanladıran güzel haberini açıkladı. 2013 yılına kadar neredeyse tüm cihazlarına güncelleme desteği sunacak olan firmanın güncelleme listesinde; IPhone 5s, IPhone 6, IPhone 6s, IPhone 7, iPhone SE (1. nesil) ve çeşitli eski iPad modelleri yer alıyor. Mac’lerin güvenlik güncellemeleri, 2013 MacBook Air, Mac Pro ve MacBook Pro modellerini kapsıyor. Apple, Mac’ler için ortalama yedi yıllık macOS güncellemelerinin yanı sıra, fazladan iki yıllık yalnızca güvenlik amaçlı güncellemelerini de sunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN