Eski manken Şebnem Schaefer'dan bekaret itirafı! Şenol İpek ile... Sözleri gündem oldu!

Eski manken Şebnem Schaefer'dan bekaret itirafı! Şenol İpek ile... Sözleri gündem oldu!

Televizyon sunucusu Şebnem Schaefer Gökay Kalaycıoğlu, geçmişte Şenol İpek ile birlikte olduğu dönemde bekaret raporu alarak gündeme gelmişti. Yıllar sonra Şebnem Schaefer, konuya dair açıklama yaparak "Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Ayrıntılar haberimizde...

Manken ve sunucu Şebnem Schaefer, yıllar önce Şenol İpek'le ayrıldıktan sonra "evlenmeden kimseyle birlikte olmama" kuralını bozmadığını söylemişti. Bunun üzerine İpek, kendisiyle birlikte olduklarını iddia etmişti ve Schaefer, bunu ispatlamak için bekaret raporu almıştı. Yıllar sonra Schaefer, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olarak konu hakkında açıklama yaptı.

O DÖNEM MAGAZİN BENİ KULLANDI

şebnem schaefer

Programı "magazine malzeme verdiğin o dönemlerle ilgili pişmanlıkların var mı?" sorusuna yanıt veren ünlü isim, modellikten gelen biri olduğunu ancak Show TV'de sunuculuk yaparken Türkçesinin bozuk olduğu yönünde eleştiriler aldığını söyledi. Bu nedenle teklifin cazip gelmesiyle sunuculuk yapmaya başladığını belirtti. Daha sonra Acun Ilıcalı ile çalıştığını ancak plansız ve programsız çalıştıklarından dolayı sadece 3 hafta çalışabildiklerini anlattı. Magazin figürü olmak istemediğini, ancak o dönemlerde gerektiği için öyle davranmak zorunda kaldığını ifade eden ünlü isim, kendine göre doğru olanı yaptığını ve magazincilerle nasıl konuşması gerektiğini öğrendiğini sözlerine ekledi. Ayrıca o dönemlerde magazinin kendisini kullandığını ve bazı şeylerde malzeme verdiğini kabul etti.

'BAZI ŞEYLERİN OLMASI GEREKİYOR'

Şenol İpek'le yaşadığı dönemde bekaret raporuyla gündeme gelen Şebnem Schaefer, 360 Derece programında kendisine yöneltilen pişmanlık sorusuna "Hayatımdaki bir şeyler için pişmanlık duymuyorum, o zaman o kafayla yapıldı" yanıtını verdi. Ancak şimdiki Şebnem'in nasıl olacağı hakkında bir yorum yapamayacağını söyleyen Schaefer, "Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN