Esra Erol'da akıl almaz olay! 42 yaşındaki adama aşık olan 18 yaşındaki Elif'in anlattıkları şoke etti! İzleyenler hayrete düştü

Esra Erol'da akıl almaz olay! 42 yaşındaki adama aşık olan 18 yaşındaki Elif'in anlattıkları şoke etti! İzleyenler hayrete düştü

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol'da son dönemin en çok konuşulanlarından biri. Hafta içi her gün ekranlara gelen ve her hafta bambaşka kişileri konuk alarak, ilginç hikayeleri ekrana taşıyan Esra Erol'da programına Elif'in iddiaları damga vurdu. 42 yaşındaki Hüseyin Başkaya tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını açıklayan 18 yaşındaki Elif'in iddiaları herkesi şoke etti.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında pek çok akıl almaz olaya tanıklık ediyoruz. Programa bu kez babasıyla birlikte yayına katılan 18 yaşındaki Elif'in anlattıkları damga vurdu.

1-009.jpg

Esra Erol'dan yardım isteyen Elif, Hüseyin ile tanışma hikayesini anlattı. Elif'in anlattıklarına göre; 16 yaşındayken babasıyla birlikte açtığı canlı yayına, 40 yaşındaki Hüseyin Başkaya katılmış. Elif'in babasının köyünden birisiyle ilişkisi olduğunu söyleyen Hüseyin, "Onu tanıyor musunuz?" diye onlarla sohbet etmeye başlamış. Ardından baba ve kızla yakınlık kuran Hüseyin'in, Elif'e dişlerini yaptırmak için yardımcı olmak istediğini söyleyerek onları İstanbul'a davet etmiş. Hüseyin, kısa süre sonra Samsun'a gelerek, Elif'in ailesiyle yaşadığı evi beğenmeyerek, tadilat için yardımcı olacağını söylemiş. Fakat evde yaptırdığı hiçbir şeyin parasını ödemeden kaçmış.

2-003.jpg

TÜM MASRAFLARI GERİ İSTEMİŞ

Bir süre sonra tekrar ortaya çıkan Hüseyin, Elif'e ondan hoşlandığını, niyetinin ciddi olduğunu ve evlenmek istediğini söylemiş. "Ben dadılarla büyüdüm, sizin bu evinizde köpek bağlasanız durmaz" diyen Hüseyin, holding sahibi olduğunu iddia ederek aileye araba almış ve evle ilgili bazı yardımlarda da bulunmuş. Araba aldığı sırada baba Nurettin'e imzalattığı senetler sayesinde, düğün arifesindeyken ayrıldığı Elif ve ailesinden tüm masraflarını geri istemiş.

4-001.jpg

DİNİ NİKAH İLE EVLENMİŞ

Hüseyin düğün arifesindeyken ayrıldığı Elif'in ardından başka bir kadın ile evlenmiş. Sonrasında Elif'le yeniden iletişim kuran Hüseyin, başkasıyla evliyken, bir de Elif ile dini nikahla evlenmiş. Birlikte yaşamaya başlamalarından bir süre sonra da 'Sen biraz babanların yanına git' demiş ve bir daha da Elif'i aramamış.

3-001.jpg

CANLI YAYINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Elif'in canlı yayında başından geçenleri anlatmasının ardından iddiaların odağındaki Hüseyin'de yayına bağlanarak asıl baba ve kızın kendisini dolandırıldığını iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN