Esra Erol'da hayat kadını rezaleti! İğrenç video ortaya çıktı! 57 yaşındaki adam her gün...

Esra Erol'da hayat kadını rezaleti! İğrenç video ortaya çıktı! 57 yaşındaki adam her gün...

Esra Erol'un programına katılan Eniz Demirci isimli bir kişi aşık olduğu Cansu isimli kadını bulmak için Esra Erol'da programına katıldı. Yayının ilerleyen saatlerinde adamın aradığı kadının hayat kadını olduğu ortaya çıktı. Bakın neler yaşandı?

57 yaşındaki Eniz Demirci isimli kişi 32 yaşındaki Cansu isimli kadını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Evli olan adam Cansu isimli kadına aşık olduğunu söyleyerek bulmak istedi. Demirci, aşık olduğu kadının hayat kadını olduğunu söylemesiyle herkes şaşkına uğradı.

cansu.jpg

HAYAT KADINI SEVGİLİSİNİ ARAMAYA GELDİ

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Edirne'den yayına katılan Eniz Demirci, aşık olduğu kadını bulunması için yardım istedi.

hayat1.jpg

Evliyken hayat kadını olduğunu söylediği Cansu isimli kadına aşık olduğunu ve eşinin evden kovduğunu belirten Demirci'nin anlattıkları Esra Erol'u da şaşırttı.

kadin.jpg

SEVGİLİSİ HAMİLE KALMIŞ

Sevgilisi Cansu için evlerini de sattığını söyleyen Eniz Demirci, kadınla gündüzleri kadınla buluştuğunu akşamları ise evine gittiğini söyledi. Demirci'nin Cansu isimli kadının kendisinden hamile olduğunu ifade etti. Demirci, pişman olmadığını da sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN