Esra Ezmeci canlı yayında öyle bir şey dedi ki! Cinsellik itirafı sunucuyu utancından kızarttı

Esra Ezmeci canlı yayında öyle bir şey dedi ki! Cinsellik itirafı sunucuyu utancından kızarttı

FOX TV'de yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün Nur Viral'in programına konuk oldu. Sunucunun "Evlilikte cinsel birliktelik haftada kaç gün olmalıdır?" sorusuna net yanı veren Esra Ezmeci, öyle bir şey dedi ki herkesin ağzı açık kaldı. Cinsellik itirafı sunucuyu utancından kızarttı! Canlı yayında açık açık söyledi.

Son dönemin en çok takip edilen isimlerin başında gelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün Nur Viral'in programına konuk oldu. İlişki ve cinsellik üzerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, canlı yayında öyle bir şey dedi ki duyanların ağzı açık kaldı. Sunucunun "Evlilikte cinsel birliktelik haftada kaç gün olmalıdır?" sorusuna yanıt veren ünlü psikolog herkesi şoke etti. Nur Viral'in yüzü domates gibi kızardı. Utanman olsun artık kadın!

Kadınlara yönelik cinsel tavsiyeleri ile binlerce kişi tarafından yakından takip edilen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün Nur Viral'ın konuğu oldu. Çeşitli sorulara yanıt veren Esra Ezmeci'nin cinsellik itirafı sunucuyu bile utandırdı. O anlar Türk televizyon tarihine geçti.

CANLI YAYINDA ÖYLE BİR ŞEY DEDİ Kİ!

Sunucu Nur Viral'in sorularını da yanıtlayan Ezmeci, "Evlilikte cinsel ilişki haftada kaç gün olmalıdır?" sorusuna da yanıt verdi. Ünlü psikolog, "40 yaşına kadar kadın ve erkekte cinsellik pik yapıyor. Cinsellik de yemek yemekle aynı şey. Doğuştan verişmiş bir dürtü. 40 yaşına kadar yapabildiğimiz kadar yapalım. Cinsellik yaptıkça yapılası gelen bir şey. Yapabildiğiniz kadar yapın" deyince Nur Viral utancından yerin dibine girdi.

hghghg-2023-05-12t104347-545.jpg

SUNUCU UTANCINDAN KIZARDI

Esra Ezmeci'nin cevabı karşısında ne diyeceğini bilemeyen Nur Viral, kafasını öne eğerek gülümsedi ve utandı. Ezmeci "Güzel kıyafetlerinizi giyin ben de istiyorum deyin" diyerek devam edince ise Nur Viral yüzünü kapatarak "Dur Esra RTÜK mütük biliyorsun" dedi.

hghggh-46.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Esra Ezmeci, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya geldi. Kendisi, eğitim hayatına İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nde başladı ve bu bölümü birincilikle tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin klinik psikoloji üzerine yüksek lisans programını da başarıyla tamamladı.

Psikoloji alanında uzmanlaşmak için adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, bu alanda da çalışmalarına devam ediyor. Halen adli bilimler doktora eğitimini sürdüren Ezmeci, ülkemizin sayılı adli bilimcilerinden biridir.

hghghg-2023-05-12t104332-947.jpg

Kariyerine İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yaparak başlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar boyunca İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Ardından, kendi terapi merkezi olan TERAPİ EVRENİ'nde psikolog olarak görev aldı. Ezmeci, mesleğindeki uzmanlığı ile insanların zihinsel sağlığına yardımcı olmaktadır.

Esra Ezmeci, yalnızca psikoloji alanında değil, gazetecilik ve televizyonculuk alanlarında da başarılı bir kariyere sahiptir. Medyada sık sık görünmesi, açıklamaları ve röportajları ile geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN