Esra Ezmeci öyle bir şey önerdi ki duyanlar şaştı kaldı! Sosyal medya bu sözlerle yıkılıyor: Bir kadın cinsellik yaşamıyorsa...

Esra Ezmeci öyle bir şey önerdi ki duyanlar şaştı kaldı! Sosyal medya bu sözlerle yıkılıyor: Bir kadın cinsellik yaşamıyorsa...

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapanmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya geliyor. İlişki ve cinsellik üzerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Öyle bir şey önerdi ki duyanları şaştı kaldı. Sosyal medya bu sözlerle çalkalanıyor. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir tavsiyede bulunmuş?

İlişki ve cinsellik üzerine tavsiyelerde bulunan ve aynı zamanda kendini akademik yönden geliştiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından takipçileriyle sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, son videosuyla gündeme bomba gibi düştü. Takipçilerine tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, öyle bir şey söyledi ki duyanların ağzı açık kaldı. Kimse bunu beklemiyordu. İşte Esra Ezmeci'nin şoke eden sözleri...

SON VİDEOSUYLA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Sosyal medya hesaplarından kendisine gelen sorulara cevap veren Esra Ezmeci, cinsellik üzerine flaş açıklamalarda bulundu. Gelen +18 sorularına cevap vermekten çekinmeyen Esra Ezmeci, "Bir kadın cinsellik yaşamıyorsa onun hayatında neler kayıp gidiyor?" adlı videosuyla gündeme bomba gibi düştü.

dsdsf.jpg

Cinselliğin ruhsal bir doyum olduğunu ifade eden Esra Ezmeci, "Cinsellik sadece üreme için değil ruhsal doyum için de gerçekleştirilen, çok özel bir yakınlaşma ve etkinlik biçimidir" dedi.

ÖYLE BİR TAVSİYE VERDİ Kİ...

"Evlilikte cinsellik hem kadınların hem erkeklerin fiziksel, duygusal sağlığı ve aynı zamanda ilişkinin genel sağlığı için de önemlidir" diyen Esra Ezmeci kadınlar için şu tavsiyelerde bulundu;

"Yapılan araştırmalara göre düzenli cinselliğe sahip bireylerin bir çok hastalığa yakalanma olasılığı azalıyor. Ayrıca orgazm sırasında salgılanan oksitosin her iki birey için de sağlıklı bir vücut, zihin ve metabolizma olmasını sağlıyor. Evliliğinizde cinselliğe ve cinsel tatmine önem verin."

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

fdgfd.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN