Esra Ezmeci tesettüre girip camiye koştu! Müstehcen paylaşım yapıyordu

Esra Ezmeci tesettüre girip camiye koştu! Müstehcen paylaşım yapıyordu

Psikolog Esra Ezmeci, tesettüre girdi... Sosyal medyadan cinsel ilişki önerileri yapan Ezmeci'nin o halini göreneler inanamadı. Elinde Yasin kitabıyla poz veren Ezmeci, başını örtüp camiye koştu...

Cinsel ilişki yöntemleriyle tanınan Esra Ezmeci'den flaş bir karar geldi. Kitapları ve paylaşımlarıyla bir döneme damga vuran Ezmeci, kadın ve erkeklere ilginç ilişki yöntemleriyle tanınıyordu. Esra Ezmeci, bu kez başına eşarbını takıp yasinle kitabıyla poz verdi. Camiiden pozlar paylaşan Ezmeci'nin o hali sosyal medyada gündem oldu.

esraezmecitesettur.jpg

ESRA EZMECİ'DEN TESETTÜRLÜ PAYLAŞIM

FOX TV'de sunduğu programı kısa süren Esra Ezmeci, sosyal medyada hesabından ilişki yöntemleri vermeye devam ediyor. Eşleri ile araları açılanlara tuzlama gibi yöntemler veren Ezmeci, şaşırtan bir paylaşım yaptı.

eso.jpg

CAMİDEN POZLAR PAYLAŞTI!

Eline yasin kitabını alan Ezmeci, başını örtüp camiden pozlar paylaştı.

esarezmecikapandi.jpg

Bazı kullanıcılar beğeni yorumları yaparken bazıları ise tepki gösterdi.

esraezmecikimdir.jpg

Ezmeci'nin kapandığını merak edenlerde yorumlar yağdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN