Esra Ezmeci'nin annesi güzellik abidesi çıktı! Gören hayran kaldı "Keşke annene benzeseydin"

Esra Ezmeci'nin annesi güzellik abidesi çıktı! Gören hayran kaldı "Keşke annene benzeseydin"

Psikolog Esra Ezmeci, yaptığı cinsel içerikli mesajlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Takipçilerinden gelen soru ve itirafları sosyal medya hesabından yayınlayan Ezmeci, bu defa herkesi şaşırttı. Ailesini sır gibi saklayan güzel psikolog ilk kez annesini paylaştı. Esra Ezmeci'nin annesini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İlişkiler üzerine yazdığı kitaplarla tanınan ve kısa sürede 5 milyona yakın takipçisi sayısına ulaşan Psikolog Esra Ezmeci, program sunuculuğuna da başladı. FOX TV ekranlarında Karşı Karşıya programını sunan başarılı psikolog, iş hayatı kadar özel hayatıyla da adından bahsettiriyor. Sosyal medya üzerinden yayınladığı ilişki itiraflarıyla gündemden düşmeyen Ezmeci, ilk kez ailesini paylaştı. Annesinin güzelliğini gören hayranlığını gizleyemedi.

esra-ezmeci-2.jpg

ESRA EZMECİ'DEN AİLE POZU

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Esra Ezmeci, kendisine gelen cinsel içerikli mesajları yayınlayarak herkesi şaşkınlığa uğratıyor.

0x0-esra-ezmeci-kimdir-kac-yasinda-nereli-esra-ezmeci-evli-mi-eski-esi-kim-esra-ezmeci-cocugu-var-mi-1662126470684.jpeg

Çok sayıda itiraf alan Ezmeci, bu mesajları yanıtlayarak sosyal medya hesabından paylaşıyor.

9574-7.jpg

Kariyerinde hızlı bir şekilde yükselen Ezmeci'nin özel hayatı da merak konusu olmaya başladı. Geçen aylarda oğlunu paylaşan Ezmeci, bu defa annesini paylaştı.

1472349.jpg

EANNESİNİ GÖREN ŞAŞTI KALDI

36 yaşındaki başarılı sunucu sır gibi sakladığı annesini sosyal medya hesabından paylaştı.

1451384.jpg

Annesiyle yemek yiyen Ezmeci, o anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ezmeci'nin annesini görenler şaşkınlığını gizleyemedi

esarezmeciannnesi.jpg

. O fotoğrafa "Keşke annene çekseydin" "Annen daha güzel" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN