Esra Ezmeci'ye genç sevgili bağımlısı kayınvalidesini ifşa etti! Bakın nasıl fantazisi varmış?

Esra Ezmeci'ye genç sevgili bağımlısı kayınvalidesini ifşa etti! Bakın nasıl fantazisi varmış?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen kayınvalide itirafı ağızları açıkta bıraktı. Gelini tarafından ifşalanan kayınvalidenin öyle bir fantazisi çıktı ki duyanlar şaştı kaldı. Bakın gelin kayınvalidesi hakkında ne dedi?

İlişki kitapları ve verdiği yöntemlerle eşleri birbirine yakınlaştıran Terapist ve Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen bir itiraf karşısında yanıt vermekte zorlandı. Bir kadın takipçisi kayınvalidesinin ilginç fantazisini açıklayınca herkes şaştı kaldı.

esraezmeci.jpg

KAYINVALİDE FANTAZİSİ "YOK ARTIK" DEDİRTTİ

Gelen mesajda kayınvalidesinin genç fantazisi olduğunu belirten kadın Esra Ezmeci'ye, "Kayınvalidemin genç sevgilileri ve fantazi kıyafetleri var. Eşime söylemeli miyim?" diyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin özelini ifşa eden geline Ezmeci'den ilginç bir yanıt geldi.

kayinvalide.jpg

EZMECİ, KAYINVALİDESİ İÇİN ANKET YAPTIRDI

Genç fantazi itirafına karşı Esra Ezmeci, "Burada önce kayınvalidenizle konuşup durumu iyice anlamanız daha doğru olur" yanıtını verdi. Bununla da yetinmeyen Ezmeci, takipçilerine 'Sizce eşine söylemeli?' diyerek anket yaptırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN