Esra Ezmeci'ye sarhoşluk itirafı: Kaynımla beraber... "İğrenç ilişki"

Esra Ezmeci'ye sarhoşluk itirafı: Kaynımla beraber... "İğrenç ilişki"

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen sarhoşluk itirafı herkesin midesini bulandırdı. Her paylaşımı ağızları açıta bırakan Ezmeci, kendisine gelen iğrenç ilişki ifşasına bakın ne cevap verdi? Duyanlar "Bu kadar iğrençlik olmaz" dedi.

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Esra Ezmeci, cinsel içerikli mesajları yayınlayarak şaşırtmaya devam ediyor. Binlerce mesaj alan Ezmeci'ye bu defa bir kadın takipçisi kaynıyla yaşadığı iğrenç olayı itiraf etti. Bakın kaynıyla sarhoşken ne yapmış?

esara.jpg

İĞRENÇ İLİŞKİ İTİRAFI

Çok sayıda itiraf ve yardım sorusu alan Esra Ezmeci gelen binlerce mesaj "Yok artık" dedirtiyor. FOX TV'de gündüz kuşacağı programı sunan Ezmeci, Instagam hesabında da ilişki uzmanlığına devam ediyor.

1459496.jpg

"SARHOŞKEN KAYNIMLA YAKINLAŞTIK"

Bir kadın takipçisi sarhoş olduğu bir anda kaynıyla beraber olduğunu belirterek Ezmeci'den yardım istedi. Yolladığı mesajda, "Kayımla evli sarhoş yakınlaştık. Ben pişman oldum ama o devam etmek istiyor" ifadelerini kullandı. Ezmeci ise, "Bu çok büyük bir yanlış olmuş. En azından bunu devam ettirmemek sizin elinizde. Bu durumunun sonuçları çok travmatik olabilir" cevabını verdi.

kaynimlasarhos.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN