Estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler "Yazık olmuş" dedi

Estetik mi yaptırdı? Engin Altan Düzyatan'ın son halini görenler "Yazık olmuş" dedi

Son yılların en başarılı erkek oyuncularından Engin Altan Düzyatan Çöp Adam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanırken, son görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun son halini görenler oldukça şaşırdı.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son halini gören tanımakta zorlandı. Düzyatan'ın yüzündeki değişimi gören "Estetik yaptırmış" yorumları yaptı. Bakın ne hale geldi?

Yakında Çöp Adam dizisiyle ekranlara dönecek olan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın son halini gören şaşkınlığını gizleyemedi. Yüzündeki değişimi fark edenler oyuncuyu tanımakta zorlandı.

engin.jpg

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Oyunculuğu kadar yakışıklılığı ile beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan son haliyle herkesi şaşırttı. Kısa sürede büyük değişim yaşayan oyuncunun estetik yaptırdığı söylendi.

enginaltan1.jpg

ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Yüzüne dolgu burnuna ise estetik yaptırdığı söylenen Engin Altan Düzyatan'ın o hali sosyal medyanın diline düştü.

enginaltan.jpg

Ali Kırca'ya benzetilen oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN