Estetikte dozu kaçıran Seda Sayan'dan cesur poz! Yaşına aldırmadan bakın neresini gösterdi? "Yaşlan artık"

Estetikte dozu kaçıran Seda Sayan'dan cesur poz! Yaşına aldırmadan bakın neresini gösterdi? "Yaşlan artık"

Estetikleri ve evlilikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan, geçen aylarda göğüs silikonlarını da yeniletmişti. Yeni görüntüsü ile bambaşka birine dönüşen Sayan'ın son hali herkesi şaşırttı. Evlendikten sonra giyim tarzını da değiştiren ünlü şarkıcı giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Her adımı çok konuşulan Seda Sayan (59), Türkiye'nin en çok merak edilen ünlüleri arasında ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. 7. evliliğini Çağlar Ökten ile yapan Sayan, son haliyle herkesi şaşırttı. Çok sayıda estetik operasyon geçiren ünlü sanatçı, en son elmacık kemiği operasyonu geçirmişti. Son görüntüsüyle tanınmaz hale gele şarkıcıya çok sayıda "Dur artık" mesajları yağdı. Silikonlarını da yenileten Sayan, derin göğüs dekoltesiyle ağızları açıkta bıraktı. Bakın ne giydi?

1476104.jpg

SEDA SAYAN'DAN İDDİALIZ ELBİSELER

35 yaşındaki müzisyen Çağlar Ökten ile geçen aylarda evlenen Seda Sayan, aşk yeminini genç kocasıyla bozmuştu.

estetik.jpg

Geçirdiği 6 evlilikte mutluluğu bulamayan Sayan, bu kez gerçek aşkı Çağlar Ökten'de buldu. Çift bol bol mutluluk pozları vermeye devam ederken, ünlü şarkıcı evlilik sonrasında çok sayıda gençleştirme operasyonu da geçirdi.

okten.jpg

Son haliyle tanınmakta zorlanan Sayan'a hayranları "Artık estetik" yapma uyarılarında bulundu.

1474372.jpg

GÖĞÜS SİLİKONLARINI YENİLETMİŞTİ

Evlendikten kısa bir süre sonra göğüs silikonlarını yenileten Seda Sayan, iddialı elbiseler giymeyi de ihmal etmedi.

silikon.jpg

Eşi Çağlar Ökten'le katıldığı bir yemekten video geçen Sayan'ın giydiği göğüs dekolteli elbisesi yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları "Maşallah" yorumu yaptı. Kimileri ise Sayan'ın eski halinin daha iyi olduğunu yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN