Evde Kalacak Bahtsız Bedevi Burçlarımızı Açıklıyoruz! İşte Atsan Atılmaz Satsan Satılmaz 3 Burç

Evde Kalacak Bahtsız Bedevi Burçlarımızı Açıklıyoruz! İşte Atsan Atılmaz Satsan Satılmaz 3 Burç

Bazı burçların kısmeti çok açıktır. Evde otururken bile kısmet ayaklarına gelir. Bazıları ise ağzıyla kuş tutsa bile bir türlü beyaz atlı prens ya da presesine bulamaz. Halk arasında evde kalmış burçlar diyoruz bunlara. Ömür boyu kedi severek hayat maratonunu geçiren bu 3 burç arasında sizde olabilirsiniz. İşte atsan atılmaz satsan satılmaz o bahtsız 3 burç...

Herkes iyi huylu bir eş ve güzel bir ailesi olmasını ister. Evlilik dünyada herkesin başına gelen olağan bir durum. Ama bazıları için o iş öyle olmuyor. Doğuştan bahtı kapalı olan öyle burçlarımız var ki hiçbir türbe hiç bir ziyaret dertlerine çare olmaz. Evde kalan bu burçlar ömürleri boyunca kedi severek hayatlarını yaşar ve tamamlarlar. Mutluluğu hayvanlarda ve bitkilerde ararlar. İşte bahtsız ve tahtsız o 3 burcumuz.

AKREP BURCU: NEYE ELİNİ ATSA KURUTUYOR

aglamak.jpg

Ah akrep sen ki yılanı bile deliğinden çıkaran su burcunun nadide güzel burçlarındansın. İş hayatında ne kadar şanslı olsa da aşk hayatı için bir o kadar şansız burcumuz. Neye elini atsa kurutuyor. Tam bir ilişkiye başladı derken bir anda karşısındaki ansızın kayıplara karışabiliyor. Maalesef evlilik konusunda yüzü gülmeyen burçlarımız arasında Akrep. İş hayatında mantığını devreye sokan Akrep aşk için pamuk gibi biri oluyor. Vur kafasına al gönlünü misali. Ama onda bile dikiş tutturamıyor. Ömür boyu yalnız kalacak olan nadide burçlarımız arasında zirveyi kimseye bırakmayan Akrep, güvensiz ve şüpheci tavrıyla da karşısındakini yıldırabiliyor.

BALIK BURCU: GİDENE ALIK ALIK BAKA DURUR

alik-balik.jpg

Diğer bir bahtsız bedevi burcumuz ise Balık. Oda su grubunun en duygusal burçlarından. Her şeye ağlar. Kaderine daha da ağlar. Çünkü o da aşk konusunda yüzü gülmeyen burçlarımızdan. Bırakın evliliği bir ilişkiyi bile zor yürütebiliyor. Genelde kalbi ile hareket eden balık hep kalbinin kazığını yiyor. İlişkisi bitince de ben ne yaptım diye kendini dövüyor. Bu kadar duygusallığa hiç bir kadın ya da erkek katlanamaz. Kartlarını açık oynamak yerine yerinde oynamalısın ki oyun dönsün! O tren kaçmadan elini çabuk tut. Çok fazla seçici olmakta pek makul değil.

KOVA BURCU: BU KADAR MÜKEMMELİYETÇİLİĞİN SONU YALNIZLIKTIR

yemek-yapmak.jpg

Burçlar arasında en güzel yemek yapan burcumuz Kovadır. Ama her erkeğin kalbine giden yol midesinden geçemeyebiliyor. O da genelde yanlış tercihlerinin kurbanı. Uzun ilişkilerin baş aktörü olan Kova nikah masasına götüremeyecek kadar da beceriksiz. Evde kalacak olan burçlarımız arasında o da yerini almış görünüyor. Özgür hayata düşkün olan kova ileri ki yaşlarda artık bir yuva kurmak istemektedir. Ama peşinden koşan kısmetleri çoktan 3. çocuğunu seviyordur. Ne diyeli evde yemek yapıp kendin tadına bakar yorumlarsın. Bu kadar mükemmeliyetçiliğin sonu yalnızlıktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN