En Düşük Sigara Fiyatı 30 TL olacak! 1 Nisan 2022 Güncel Sigara Ve Alkol Zammı Aklınızı Alacak

En Düşük Sigara Fiyatı 30 TL olacak! 1 Nisan 2022 Güncel Sigara Ve Alkol Zammı Aklınızı Alacak

Son zamanlarda alkol ve tütün ürünlerine peş peşe zamlar gelmeye başladı. 2022 yılına zamlarla giren vatandaş ne yapacağını düşünürken Nisan ayında sigaraya yapılacak zam da belli oldu. 'Sigaraya ne kadar zam gelecek? Hangi sigara markaları zamlanacak?' gibi soruların cevabını arayan sigara tiryakilerine kötü haber geldi. İşte 1 Nisan'da zamlı fiyatlarla raflarda yerini alacak sigara grupları ve güncel fiyatları...

Hükümet, tütün ve alkol için düğmeye bastı. Son 1 ayda üst üste zam gelen sigara gruplarına yeni bir zam daha eklendi. Herkesin merakla beklediği zam ise dudak uçuklattı. Bu zam haberinden sonra sigarayı bile bırakabilirsiniz. 1 Nisan'da yürürlüğe girecek olan sigara zammı ile en düşük sigara fiyatı 30 TL'yi bulacak. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın sosyal medya hesabından 'hazır mıyız' diye duyurduğu sigara ve alkol zammı miktarı netleşti. Zamlar sırayla 1 Nisan'da sigaraya 2 Nisan 2022 tarihinde ise alkollü ürünlere gelecek. İşte Philip Morris, BAT, JTI ve Imperial Tobacco grubu zamlı güncel sigara fiyatları...

BU ZAM TİRYAKİLERE SİGARA BIRAKTIRIR!

Ocak- Mart 2022 tarihinde 2 defa gelen 2 TL'lik sigara zamlarıyla beraber en düşük sigara fiyatı 24 TL oldu. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra sıcaklığını koruyan sigara zammı için bir kötü haber daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından yeni gelecek sigara zammına ilişkin bir iddia ortaya attı. Milyonlarca tütün kullanıcısı bu zamma kitlenirken Nisan ayında yürürlüğe girecek olan zammın ise miktarı belli oldu. Yapılacak olan sigara zammı 4 ila 6 TL arasında olacak. Peki hangi sigaraya ne kadar zam gelecek? Tüm bilinmeyenler haberimizde.

sigara.jpg

EN DÜŞÜK SİGARA 30 TL OLACAK!

Tütün ve alkollü ürünlere gelen zamlardan vatandaş kadar esnafta etkilenmeye başladı. Alkole gelen zam birçok işletmenin fişini çekti. Sigara satan büfe ve marketler ise sigara dağıtım şirketlerinin dağıtımı azalttığını belirtti. Kepenk kapan tütün ve alkol fiyatları çok sayıda sigara içicisini de derinden etkileyeceğe benziyor. Netleşen sigara zammına göre belirli sigara gruplarına 4 TL ile 6 TL arasında zam gelecek. Alkollü içeceklere ise yüzde 10 ile 15 arası zam yansıtılacak.

İŞTE MART 2022 2 TL ZAM SONRASI GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

0x0-1648411166186.jpg

131647159720.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN