Ezgi Mola'dan Gündoğmuş Belediye Başkanına sert tepki: Bu zaten devletin görevi değil mi?

Ezgi Mola'dan Gündoğmuş Belediye Başkanına sert tepki: Bu zaten devletin görevi değil mi?

Oyuncu Ezgi Mola, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in "Evleri çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler" ifadelerine tepki gösterdi: Bu zaten devletin görevi değil mi?

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından art arda orman yangını haberleri gelmeye devam ederken, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in yangın bölgesindeki skandal ifadeleri sosyal medyadan tepki topladı.

"KEŞKE BİZİM EVİMİZ YANSAYDI DİYECEKLER"

Yangında evleri kullanılamaz hale gelen yurttaşlar için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli konutlar yapılacağını kaydeden Özeren, "Evleri çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler” sözlerini kullandı.

'BU ZATEN DEVLETİN GÖREVİ DEĞİL Mİ?'

Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren'in ifadelerine tepkiler çığ gibi büyürken, bu sözlere bir yanıt da ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan geldi. Mola, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kadının evi yanıyor! Ona kendi evini de 20 yıl uygun faiz oranı diye veriyor! Peki buna ne demeli? Devletin bunu zaten para almadan yapması görevi bu değil midir?" ifadelerine yer verdi.

aaa-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN