Fatih Portakal, fenomen 'Tayyargil'ler hakkındaki gerçeği açıkladı! Canlı yayında böyle dalga geçti!

Fatih Portakal, fenomen 'Tayyargil'ler hakkındaki gerçeği açıkladı! Canlı yayında böyle dalga geçti!

Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahiplerine çevrilmişti. Haklarında soruşturma başlatılan Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Gazeteci Fatih Portakal Tayyar Öz hakkında öğrendiği gerçeği açıkladı. Sonrasında ise sözleriyle Tayyar Öz'ü tiye aldı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama suçlarından tutuklanmasının ardından gözler onlar gibi sosyal medya fenomeni olan ve aynı zamanda güzellik merkezi işleten 'Tayyargil' lakabıyla bilinen Özlem-Tayyar Öz çiftine çevrildi. Çift hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

ysfsf.jpg

Soruşturma haberini canlı yayında duyuran Fatih Portakal, "Pazar pozu da kendilerini kurtaramadı" diyerek Tayyar Öz hakkındaki gerçeği açıkladı.

fatihh.jpg

Sözcü TV'de program yapan Fatih Portakal, "İlginç bir bilgi vereyim, Tayyar Bey'in soyadı 'Özsefil'miş. Sosyal medyaya girerken Özsefil soyadıyla giremezsin demişler o da soyadını Öz olarak değiştirmiş. Enteresan bir şey sefillikten zenginliğe giden... Sefilin de sefili aslında özsefil yani" ifadelerini kullanarak, Tayyar Öz'ü tiye aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN