Fatih Portakal'dan FOX TV'ye olay gönderme! 'Bence en iyi kanal...' dedi yer yerinden oynadı!

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile ekranlara geri dönen ünlü gazeteci Fatih Portakal, 10 yıl çalıştığı FOX TV'yi hedef aldı. Ünlü gazetecinin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemde sosyal medya hesabı YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü gazeteci Fatih Portakal, eski kanalı FOX TV'yi hedef aldı. Portakal'ın eski kanalına yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde, yeşil sahalara veda eden Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil'in yeni kabinede Spor Bakanı olarak görev alabileceğini öne sürerek dikkatleri üzerine çeken Fatih Portakal, bu kez eski kanalı FOX TV'yi hedef alarak adından söz ettirdi. Portakal'ın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

2010-2020 arasında FOX TV'de görev alarak özellikle seçim dönemlerinde reyting rekorları kıran yayınlara imza atan Fatih Portakal, 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile ekranlara geri döndü. Ünlü gazeteci aynı zamanda sosyal medya platformu YouTube'da da yayınlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in yeni kabinede 'Spor Bakanı' olarak görev alabileceğini duyuran Fatih Portakal, bu sabah yaptığı yayında 10 yıl çalıştığı eski kanalı FOX TV'yi hedef aldı.

"NE FONLARINIZ NE BAŞKA BİR ŞEY ALIRIZ"

Bir takipçisinin 'En iyi kanal FOX TV' yorumuna sinirlenen Fatih Portakal 'Ama biz YouTube'dayız şuan. Siz birde Sözcü'ye bakın. Bence en iyi kanal Sözcü. Ama bizim YouTube kanalımız iyidir. Onu da size söyleyeyim. Fatih Portakal TV kendi başına iyi kanallardan biri. Ne fonlarınız ne başka bir şey alırız. Biz kendi yolumuzda gideriz' dedi.

Portakal'ın bu yanıtı sosyal medyada "FOX TV'ye gönderme" şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN