Fatih Ürek canlı yayında Mehmet Ali Erbil'i hedef aldı! Kavga çıkaracak sözler! "Mehmet Ali kendine gel"

Fatih Ürek canlı yayında Mehmet Ali Erbil'i hedef aldı! Kavga çıkaracak sözler! "Mehmet Ali kendine gel"

Son dönemde çarpıcı açıklamalara imza atan ünlü şarkıcı Fatih Ürek, kendisinden 40 yaş küçük yeni sevgilisi ile evlilik kararı alan Mehmet Ali Erbil'e sert bir dille tepki gösterdi. Ünlü şarkıcının açıklamaları kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı canlı yayında, son dönemde sosyal medya platformu TiktTok'da yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'i hedef alarak Erbil'in 'şaklabanlık' yaptığını öne süren ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Mehmet Ali Erbil'i bir kez daha canlı yayında hedef aldı. Fatih Ürek'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son dönemde çarpıcı açıklamalara imza atan Fatih Ürek, canlı yayında Mehmet Ali Erbil'i hedef aldı. Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir yayında Erbil hakkında "Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler." açıklamasında bulunan Ürek'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

"KENDİNE GEL"

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlenme kararı alan Mehmet Ali Erbil'i hedef aldı.

Mehmet Ali Erbil'in çocukları ve eski eşlerinin bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilirken Fatih Ürek, ünlü komedyene sert bir dille seslendi.

Ünlü komedyenin evlilik kararına karşı çıkan Ürek, "Mehmet Ali kendine gel. Bu saatten sonra evlenmez, zaten mutlu olsun da... Ama evlenmesini ben de istemem, ne evliliği ya." dedi.

Fatih Ürek daha sonrasında "Gencecik bir kız eğer babası yaşında bir adam ile isteyerek evleniyorsa, bu kızın travmaları vardır diye düşünüyorum ben. Belki de o baba şefkatini alacaktır." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN