Fatma Girik'in ölümünde ihmal iddiası

Fatma Girik'in ölümünde ihmal iddiası

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Fatma Girik'in ölümünde ihmal olduğu iddiasıyla kardeşi Günay Girik, hastane yetkilileri ve yeğeni Ahu Turanlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Fatma Girik geçtiğimiz günlerde Kovid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Girik'in vefatının ardından kardeşi Günay Girik, ablasının vefatında ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle olayın araştırılması için hastane yetkilileri ve sanatçının yeğeni Ahu Turanlı hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

FATMA GİRİK'İN BAKICISINA TEST YAPTIRILMADI

Günay Girik'in avukatı Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek açıklamalarda bulundu. Fatma Girik'in yanında uzun yıllar çalışan Türkmen asıllı bakıcının hastanede de refakatçi olarak bulunduğunu belirten Centilmen, "Fatma Hanım hastanede yatarken yanında kalan kişi kendini iyi hissetmeyerek test yaptırmak istiyor ve durumu Ahu Hanım'a söylüyor. Hastane test için bin lira isteyince Ahu Hanım bunu yaptırmıyor. Birkaç gün sonra Fatma Hanım fenalaşınca bu kişiye test yapıyorlar ve pozitif çıkıyor. Yoğun bakıma alınan Fatma Hanım da hayatını kaybediyor. Bakıcı yaşanan bu durumu Günay Bey'e anlatınca biz de olayda hastanenin ve Ahu Hanım'ın ihmali bulunduğunu düşünerek suç duyurusunda bulunduk." dedi.

Centilmen, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını, dosyanın İstanbul'a gönderileceğini ve soruşturmanın İstanbul'da yürütüleceğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN