Fenomen Bahar Candan ve Nihal Candan tutuklandı! Tutuklama haberi sonrası sinir krizi geçirdi! 'Neden, neden?' diyerek ağladı!

Geçtiğimiz gün Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından gözaltına alınan Fenomen kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama haberi sonrası abla Nihal Candan'ın ağlama sesleri adliye koridorlarını inletti.

Dolandırıcılık çetesinin, vatandaşları tuzağa düşürmek için lüks restoranlardaki yemekli tanıtımlarında yer aldıkları tespit edilip gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan kardeşler hakkında bugün karar verildi. Bir moda programıyla ünlenen kardeşler, "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklandı.

fefh.jpg

KARARIN AÇIKLANMASININ ARDINDAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Tutuklama kararını duyan abla Nihal Candan mahkeme çıkışı sinir krizi geçirdi. Bahar Candan avukatlarına 'Bir şeyler yapabilir misiniz?' diye sorarken Nihal Candan ise gözyaşları içerisinde defalarca 'Neden' diye bağırarak sinir krizi geçirdi. O sırada Bahar Candan'ın 'Biz ne yapacağız ya?' dediği duyuldu. Tutuklanan 3 kişinin de Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan yakın zamanda benzer suçlardan tutuklanan fenomen Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'da aynı cezaevine gönderilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN