Adliyeye sevk edilen Nihal Candan'ın yukarı bakması dikkat çekti! Akıllara Engin Polat'ı getirdi! Gönderme mi yaptı?

"İşte Benim Stilim" adlı moda programıyla ünlenen Nihal Candan ve kız kardeşi Bahar Candan suç gelirlerini aklama suçundan gözaltına alınmıştı. Adliyeye getirilen Nihal Candan'ın tıpkı geçtiğimiz günlerde tutuklanan Engin Polat gibi kameraları görünce yukarı bakması sosyal medyada dikkat çekti.

Katıldıkları moda programıyla ünlenen ve sonrasında sosyal medyada fenomen olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, geçtiğimiz günlerde 'Suç gelirlerini aklama' iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Suçlamaları kabul etmeyen Alisya Bahar Candan ve "Nihal Candan" olarak tanıdığımız Gülnihal Çiçek, dörder saat süren sorgulamalarının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Verdiği ifadeleri de ortaya çıkan iki kardeş Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilmek üzere araçlara bindirilirken yüz ifadeleri sosyal medyada epey dikkat çekti.

yeni-proje-21.jpg

Bahar Candan, oldukça rahat görünürken, Nihal Candan ise ilk gözaltına alındığı anlardan farklı olarak biraz daha rahatlamış görünüyordu. Muhabirlerden gelen sorulara yanıt vermeyen Nihal Candan yalnızca gökyüzüne bakması ise yakın zamanda tutuklanan Engin Polat'ı getirdi.yeni-proje-19.jpg

Kara para aklama ve çeşitli suçlamalardan gözaltına alınan ve sonra hakkında tutuklama kararı çıkartılan Engin Polat da adliyeye sevk edilirken aynen böyle sadece gökyüzüne bakmıştı.

baharsdf.jpg

Nihal Candan'ın gökyüzüne doğru bakması sosyal medyada bazı yorumlara sebep oldu. Bazı kullanıcılar, "Engin Polat'ı taklit ediyor", dedi.

engig.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN