Ferman Akgül'den TOGG pozunu eleştiren sanatçılara dava

Ferman Akgül'den TOGG pozunu eleştiren sanatçılara dava

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, TOGG direksiyonunda verdiği poz nedeniyle kendisine tepki gösteren müzisyenler Güneş Duru, Doğan Duru ve Aylin Aslım'a "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla dava açtı.

Geçtiğimiz aylarda TOGG'un direksiyonunda verdiği pozla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Manga grubunun solisti Ferman Akgül, o fotoğrafa gelen eleştirileri mahkemeye taşıdı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, süreç Ferman Akgül’ün seçimlerden önce otomobilin direksiyonunda çekilmiş fotoğrafının TOGG'un resmi Twitter hesabından paylaşılmasıyla başladı.

'ÇAKMA ROCKSTAR TANITIMI İÇİN MİLYONLAR ALIR'

Akgül’ün bu fotoğrafına ilk tepki Redd üyesi Güneş Duru’dan geldi. Duru, Togg'un önüne yatıp 'çiğne beni' diye bağıran vatandaşın haberini alıntılayıp "Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…" paylaşımı yaptı.

'FERMAN AKGÜL AKP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR'

Ardından müzisyen Aylin Aslım da Duru’nun paylaşımını alıntılayıp, “Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk rock camiası 'kol kırılır, yen içinde kalır'cıdır. Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile 'iş'birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar" yazdı.

'FERMAN KİME OY VERECEK?'

Redd üyelerinden Doğan Duru da seçim öncesi ünlülerin oy tercihlerini açıklamasına atıf yapıp Akgül’ü işaret ederek, “Hadi Ferman da paylaşsın:)) görelim neymiş tercihi” paylaşımını yaptı.

Ferman Akgül ise bu eleştirilere karşı dava yoluna gitmeyi tercih etti. Akgül Güneş Duru, Aylin Aslım ve Doğan Duru hakkında ‘kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu' iddiasıyla dava açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN