Filiz Akın sağlık durumunu paylaştı

Filiz Akın sağlık durumunu paylaştı

Yeşilçam yıldızı Filiz Akın, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili güncel durumu anlatarak, "Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz" dedi.

Yeşilçam’ın usta ismi Filiz Akın, bir süredir hastalıklarla mücadele ediyor. Tedavisine artık evde devam edildiğini belirten oyuncu, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Filiz Akın, bir kez daha kontrole gittiğini söyleyerek, "10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz" dedi.

ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK, YÜKSEK ATEŞ...

Oyuncu, konuyla ilgili daha önce şu açıklamayı yapmıştı:

“10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikâyetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler Öyle de oldu….

Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN