Fillerin arasındaki pandayı sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar bulabiliyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Fillerin arasındaki pandayı sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar bulabiliyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Optik İllüzyon: Bu resimde göz önünde bir şekilde fillerin arasında sevimli bir panda saklanıyor. Fillerin arasındaki sevimli pandayı 7 saniyede görebilir misin? Gözlem becerilerinizi şimdi test etmek için bu optik illüzyon mücadelesine katılın.

Optik illüzyonlar, aklımızı kandırmakta harikadır. Beynimizi ve gözlerimizi bir süreliğine aldatmanın yanı sıra, harika bir zihinsel egzersiz şekli olan onları meşgul etmeye de yardımcı olurlar.

Gözlem becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? O zaman 7 saniyede fillerin arasında saklanan pandayı bulun.

fl1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ PANDAYI BULUN

Optik illüzyonlar zekanızı test eder ve arkadaşlarınızı ve ailenizi gözlem becerilerinizle etkilemenin harika bir yoludur. Optik illüzyonların düzenli olarak uygulanmasının, gözlem gücünüzü ve dikkat sürenizi geliştirdiği gösterilmiştir.

Yukarıda paylaşılan görselde çeşitli renklerde filleri görebilirsiniz. Sizden fillerin arasına gizlenmiş bir pandayı bulmanız isteniyor. Gözlem becerilerinizin iyi bir testi olacak ve bu da dikkat sürenizi geliştirmeye yardımcı olacaktır.

Buradaki görev, filler arasında bir panda bulmak ve onu tespit etmek için 7 saniyeniz var.

GİZLİ PANDAYI GÖRDÜN MÜ?

Olağanüstü gözlem becerilerine sahip kişiler, gizlenmiş pandayı hızla tespit edebilecektir. İlk kez deneyenler ilginç bulacaktır. İlk kez deneyenler pandayı tespit etmek için deneyimli bulmacacılara göre biraz daha fazla zamana ihtiyaç duyabilir.

Pandayı gördünüz mü? Resme dikkatlice bakın ve gizlenmiş pandayı görüp göremeyeceğinizi görün. Zaman bitiyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız pandayı başarıyla buldu? Çoğunuzun pandanın nerede saklandığını anladığınıza inanıyoruz. Bazılarınız hala pandayı arıyor olabilir. Pandanın nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? O zaman, aşağıdaki çözüme göz atmanız gerekir.

Panda resmin sağ tarafında görülebilir, bir daire ile işaretlenmiştir. Pandayı filden farklı olan rengi ve görünümünden kolayca tanıyabilirsiniz.

fl2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN