Film sahnesi değil gerçek! Helal Olsun: Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu güçlerini afetzedeler için birleştirdi

Türkiye 6 Şubat 2023 sabahına korkunç bir felaketle uyandı. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ilimizi birden vuran 7,7 ve 7,6'lık depremlerin bilançosu ağırlaşıyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ünlü isimler güçlerini birleştirdi. Depremzedeler için kampanya başlatan Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı gibi ünlü isimleri bir araya topladı. Helal olsun!

Merkez üssü Elbistan ve Pınarcık olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilimizi yerle bir etti. Bölgede yüzlerce bina yıkılırken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Her geçen gün ölü sayısı artarken bölgeden mucizevi kurtarışlar gelmeye devam ediyor. Depremzedeler için canla başla çalışan Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, ünlü isimleri bir araya topladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı gibi ünlüleri bir araya toplayan ve depremzedeler için yardım toplayan Haluk Levent, herkesin gönlünü feth etti. İşte o görüntüler...

HALUK LEVENT'TEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti birden vuran depremin yankıları sürüyor. Depremin vurduğu ilk günden beri canla başla çalışan şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, yardımların arttırılması için İstanbul'a gitti.

dffddf-51.jpg

AHBAP koordinasyon merkezine birçok ünlüyü toplayan Haluk Levent, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çekilen videoda Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu, Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'nın olduğu ve hepsinin yardımlar için çalıştığı görüldü.

ÜNLÜ İSİMLER AFETZEDELER İÇİN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağolsunlar! Ahbap Koordinasyon Merkezi'nde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Kıvanç Kasabalı, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'na teşekkürler" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN