Fox Crime kanalı kapandı mı, yok mu? Fox Crime neden kapandı, neden yok?

Fox Crime kanalı kapandı mı, yok mu? Fox Crime neden kapandı, neden yok?

Dört ay önce Türkiye'de yayın hayatına başlayan FOX Crime'dan üzücü haber geldi. Kanal içeriklerini D-Smart'ta bulunan FX'e taşıma kararı aldı. İşte detaylar...

Türkiye'deki yayıncılığını sonlandırma kararı alan FOX Crime, Disney bünyesinde yer alan içeriklerini, D-Smart FX Kanalından gösterecek. Kanalda yer alan içeriklerin çoğuna Disnep+'tan ulaşılabilecek.

2005 senesinde yayıncılığa başlayan FOX Crime, 1 Ekim 2022 tarihinde Türkiye servislerini kapatma kararı aldı. Kanala giriş yapmak isteyen kullanıcılar, “Bu kanalın Türkiye’deki yayını sona erdi. En sevilen FOX Crime içeriklerini, D-Smart ve D-Smart GO’nun 18 numaralı kanalı FX’te izlemeye devam edebilirsiniz.” uyarısıyla karşı karşıya kaldı.

FOX CRİME TÜRKİYE KAPATILDI

Polisiye, suç ve aksiyon türünde yapımları seyirciyle buluşturan FOX Crime Türkiye, 11 senelik Türkiye yayıncılığını sonlandırdı.

Scorpion, The Resident, NCIS, NCIS: New Orleans, NCIS: Los Angeles, Castle, American Crime Story, Criminal Minds, The Rookie, Rosewood, Big Sky, Bull, MacGyver, Law & Order: Special Victims Unit ve Clarice gibi yapımları aktaran kanal içeriklerini FX'e taşıma kararı aldı.

Kullanıcılar Disney Plus aracılığıyla da FOX Crime içeriklerini izleyebilecekler.

 fox crime neden kapatıldı

GELENEKSEL YAYINCILIK EZİLİYOR

Dijital içerik platformlarının gün geçtikçe artması, TV kanallarının kapanmasına neden oluyor. Disney'in pek çok içeriğini satın aldığı FOX, alt markaların TV servislerini gündeme uydurmaya çalışıyor. Firma, 1 Ocak 2021'den itibaren FOX Life'ı, 2022 Nisan ayında da Disney Channel Türki'deki yayıncılığını bitirmişti.

Geçtiğimiz ay da Paramount Global, Showtime kanalının akışını Paramount+'a taşıma kararı almıştı. HBO, GO ile Now'ı Max bünyesi ile birleştirerek dijital ve akış hizmetlerine güncelleme getirmişti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN