Fox TV bir dizinin daha fişini çekti: 4 günde 3 final!

Fox TV bir dizinin daha fişini çekti: 4 günde 3 final!

Fox TV, reytinglerde beklentilerin altında kalan 3 dizi için son 4 günde final kararı aldı. Kanalın yeni yılda yepyeni bir dizi akışıyla yayınına devam edeceği öne sürüldü.

Fox TV, Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın başrol oynadığı, senaryosu Deniz Akçay tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Merve Çolak ve Çağıl Bocut'un üstlendiği 'Bir Peri Masalı' ve Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu'nun başrol oynadığı senaryosu Damla Serim tarafından yazılan, yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer'in üstlendiği 'Darmaduman'ın ardından bir dizi için daha final kararı aldı.

Yeni yıl heyecanı yaklaşırken kanalların reyting beklentilerini karşılayamayan diziler birer birer ekranlara veda ediyor. Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Haluk Bilginer'in başrol oynadığı 'Baba' dizinin ekranlara veda edeceğinin açıklanması izleyicileri üzüntüye boğarken bir veda da FOX TV'nin iddialı dizisinden geldi.

Bu sezon özellikle Fox TV, birçok dizi için final kararı verdi. Geçtiğimiz günlerde final yapacağı belli olan 'Bir Peri Masalı' ve 'Darmaduman' dizilerinin ardından, Tozluyaka da ekran macerasının sonuna geldi.

1-009.jpg

26 ARALIK'TA VEDA EDECEK

Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören'in yer aldığı, senaryosu Yekta Torun tarafından yazılan yönetmenliğini ise Semih Bağcı'nın üstlendiği 'Tozluyaka' adlı dizi 25 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak 26. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NTC Medya imzalı dizi 26. bölümde ekrana veda edecek. Fox, Yasak Elma dizisi dışında yeni yılda yepyeni bir dizi akışıyla yayınına devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN