Gamze Özçelik sosyal medyadan öfke kustu! Kendini maneviyata vermişti, eski oyuncu o paylaşımla tepki gösterdi

Gamze Özçelik sosyal medyadan öfke kustu! Kendini maneviyata vermişti, eski oyuncu o paylaşımla tepki gösterdi

Eski oyuncu Gamze Özçelik, son günlerde tüm dünyanın gündeminde yer alan o konuya ilişkin sosyal medyadan adeta öfkesini kustu. Yaşanan olaylara ilişkin tepkisini ifade eden Özçelik, “çıldırmamak elde değil” diyerek ateş püskürdü. İşte detaylar…

Bir dönem arka sokaklarda Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gamze Özçelik, radikal bir karar alarak tüm hayatını değiştirmişti. Maneviyata yönelen ve sık sık yaptığı yardımlarla anılan eski oyuncu, kurduğu dernekle tüm dünyada yardıma ihtiyacı olan kişilerin umudu oldu. Yasemin’de yer alan habere göre, son olarak günlerdir dünya gündeminden düşmeyen Jeffrey Epstein skandalına ilişkin tepkilerini ortaya koydu. Umuda Koşanlar Derneği’ni Kurucusu Gamze Özçelik sosyal medyadan adeta ateş püskürdü.

yeni-proje-28.jpg

SOSYAL MEDYADAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Eski oyuncu Özçelik, sosyal medya hesabı üzerinden Epstein etiketi kullanarak “çıldırmamak elde değil” paylaşımını yaptı. Dünya genelinde oldukça önemli bir konu olan bu duruma sessiz kalmayıp paylaşım yapan ünlü isim “Pedofili Adası”ndaki dehşete Ateş püsküren önlerden biri oldu.

yeni-proje-27.jpg

DAVADAKİ DETAYLAR ARTIYOR

Söz konusu olaya ilişkin detaylar her geçen gün artarken dava dosyasının içerisinde devlet başkanları, başbakanlar, milyar dolarlık şirketlerin üst düzey yöneticileri ve dünyaca ünlü sanatçıların olduğu bilgisi elde edildi.

Bunun yanı sıra söz konusu skandalda 2 türk isminin geçtiği de öğrenildi. Jeffrey Epstein ok, 2019 senesinde hapishanede ölü bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN