Gecenin Ucunda Serra kimdir? Gerçek adı ne? Bestemsu Özdemir biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Gecenin Ucunda Serra kimdir? Gerçek adı ne? Bestemsu Özdemir biyografisi ve rol aldığı yapımlar, diziler

Dizi severler tarafından Gecenin Ucunda dizisinin oyuncuları arasında yer alan Bestemsu Özdemir’in kim olduğu ve hayatı hakkındaki detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir nereli? Bestemsu Özdemir evli mi? Bestemsu Özdemir kaç yaşında? Bestemsu Özdemir hangi dizilerde oynadı? Bestemsu Özdemir hangi filmlerde rol aldı? İşte Gecenin Ucunda dizisinin oyuncusu Bestemsu Özdemir’in hayatı hakkındaki detaylar…

Star TV ekranlarının dizilerinden birisi olan Gecenin Ucunda adlı dizi gerek oyuncuları gerek konusuyla herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin izleyicileri Serra karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir’in hayatı hakkındaki detayları merakla araştırıyorlar. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir?

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Bestemsu Özdemir, Türk dizi ve film oyuncusudur. 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından annesi ile Ankara ilinde yaşamıştır. Buranın ardından annesinin yanına İstanbul’a dönmüştür. Lise eğitimini ise Saint Benoît Fransız Lisesi’nde görmüştür. Üniversite eğitimini de yine İstanbul’da bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Moda Tasarımı bölümünde bitirmiştir. Buranın ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde Mücevher tasarımı okumak için sınavlara hazırlanarak çizim dersleri aldığı sırada rahatsızlanarak okula gidememiştir. Bu yüzden Mahir Güven’in atölyesine giderek kendini karakalem ve yağlı boya çalışmaları yaparak geliştirmiştir. İstediği bölüm tam o sene kapanınca 1.5 ay gibi rekor bir süre içerisinde portfolyo hazırlayarak İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölümüne ikincilikle girmiştir. Bu süre zarfında resme olan ilgisinden ödün vermezken, yanına bir de heykel eklemiştir. Oyunculuğunun yanı sıra heykel ve resim alanlarıyla ilgilenmektedir.

bestemsu özdemir

Bestemsu Özdemir, lise üçüncü sınıftayken bir ajansa kaydolmuştur. Mavi için modellik yapmıştır. Kısa bir süre sonra modellik yapmayı bırakan Bestemsu Özdemir, menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının sonrasında oyunculuk eğitimleri alarak ilk deneyimini 2012 yılında yayınlanan Araf Zamanı ve Sakarya Fırat adlı dizilerde yaşamıştır. Buranın ardından İstanbul Hatırası, Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege’nin Hamsisi, Güvercin, Akrep, İkimizin Sırrı dizileri ile dizi oyunculuğu kariyerini sürdürmüştür. Tabula Rosa, Biz Size Döneriz, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, Baba Nerdesin Kayboldum, Milyonda Bir, Yer Eksi İki oynadığı filmlerdir. Şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin Serra karakteri ile kamera karşısındadır. Art İstanbul menajerlik ajansının oyuncusu olarak pek çok farklı projede yer almaktadır.

bestemsu özdemir

BESTEMSU ÖZDEMİR’İN AŞK HAYATI VE FİİZİKSEL YAPISI

Bestemsu Özdemir, 1.74 cm boyunda ve 53 kilodadır. Bununla beraber Koç burcu olan güzel oyuncu, mobilyacı iş adamı Serkan Mehmet Durdu’nun sevgilisidir. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı olan Twitter’da 20.700 takipçisi bulunmakla beraber İnstagram hesabında 424.000 takipçisi vardır. Twitter adresi bestemsuozdemir Instagram adresi bestemsuozdemir

BESTEMSU ÖZDEMİR’İN ROL ALDIĞI DİZİLER

2012 / Sakarya Fırat – Melike Derbent (TRT 1)

2012 / Araf Zamanı (FOX)

2012 / İstanbul Hatırası (Sultan) (Kanal 7)

2014-2015 / Kara Para Aşk – Nilüfer Denizer (atv)

2015 / Analar ve Anneler – Sevgi Tınar (atv)

2017-2018 / Meryem – Beliz Bilen (Kanal D)

2018 / Ege’nin Hamsisi – Zeynep Gerginoğlu (TRT 1)

2020 / Güvercin – İpek (Star TV)

2020-2021 / Akrep – Selma (Star TV)

2021 / İkimizin Sırrı – Ece Kaya (atv)

2022 / Gecenin Ucunda – Serra (Star TV)

bestemsu özdemir

BESTEMSU ÖZDEMİR’İN ROL ALDIĞI FİLMLER

2015 / Tabula Rosa – Rosa / Saadet

2017 / Biz Size Döneriz – Defne

2017 / Dünyanın En Güzel Kokusu 2 – Candan

2018 / Baba Nerdesin Kayboldum- Fulya

2021 / Milyonda Bir – Rüya

2023 / Yer Eksi İki – Şebnem

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN