Gelinim Mutfakta Aysun ve Tuğba diskalifiye mi oldu, neden diskalifiye oldular? Gelinim Mutfakta'da heyecan dorukta

Gelinim Mutfakta Aysun ve Tuğba diskalifiye mi oldu, neden diskalifiye oldular? Gelinim Mutfakta'da heyecan dorukta

Kanal D ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Gelinim Mutfak hafta içi her gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her gün farklı gelişmelerin yaşandığı yarışmanın son bölümünde tansiyonlar iyice yükseldi. Yarışmacı gelinlerden Tuğba ve Aysun arasındaki gerilim stüdyoda yayının kesilmesine neden olurken izleyiciler iki yarışmacının diskalifiye olup olmadığını merak ediyorlar.

Hafta içi hergün gündüz kuşağı programlarının en sevilen yarışmalarından gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Nursel Ergin sunumu ile devam eden yemek yarışmasında gelinler yeteneklerini sergileyerek kayınvalidelerden yüksek puan alarak bilezik kazanırlar.

Gelinim Mutfakta Aysun ve Tuğba diskalifiye mi oldu

Beşinci sezonunu sürdüren Gelinim Mutfakta yarışması, yeni yarışmacılarla devam ederken programın başladığı ilk bölümden bu güne kadar Tuğba gelinin hırsı tüm dikkatleri üzerine çekti. Düşük puan aldığında gösterdiği tavırlar eleştirilere neden olurken son bölümde rakibi Aysun ile yaşadığı gerilim stüdyoda yayının kesilmesine bile neden oldu.

Gelinim Mutfakta Aysun

AYSUN VE TUĞBA'YA DİSKALİFİYE ŞOKU!

Ekranların fenomen yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta'da son bölümde geçen sezonun şampiyonu Aysun ile bu sezonun iddialı ismi Tuğba arasında kıyamet koptu. Stüdyodaki aksiyon durmayınca yayın yarıda kesilerek reklama gidildi. Programın sunucusu Nursel Ergin ise alınan iki önemli kararı açıklıyor ve adayların diskalifiye edildiğini duyuruyor.

Gelinim Mutfakta Tuğba

Birbirinden iddialı iki yarışmacının yarışma programından ayrılıp ayrılmayacağı hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, Aysun ve Tuğba hakkında alınan diskalifiye kararının gidişatı programda belli olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN