Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine sürpriz transfer

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine sürpriz transfer

Son dönemin en popüler dizilerinden 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', ekran yolculuğuna doludizgin devam ederken, dizinin oyuncu kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu. Ünlü erkek oyuncu dizide bir doktoru canlandıracak.

Geçtiğimiz yaz başlayıp, reyting sıralamasındaki başarısıyla yeni sezonda da ekran macerasına devam eden "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinin güçlü kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Edinilen bilgiye göre, Altan Dönmez’in yönettiği BKM Film imzalı projeye ünlü oyuncu Pamir Pekin de dahil oldu. Pekin, dizide bir doktor rolüne hayat verecek.

2-008.jpgPamir Pekin

OYUNCU KADROSU

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisinde; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez rol alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN