Genco Erkal: Gezi olayı adamın kimyasını bozdu

Genco Erkal: Gezi olayı adamın kimyasını bozdu

Sanatçı Genco Erkal, Gezi davasında Osman Kavala ve diğer 17 sanık için verilen ağırlaştırılmış müebbet cezasına tepki gösterdi. Erkal, "Gezi olayı adamın kimyasını bozdu" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Genco Erkal, Gezi davasında Osman Kavala ve diğer 17 sanık için verilen hapis cezasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Gezi olayı adamın kimyasını bozdu" diyen Erkal, "Günü gelecek, hesabı sorulacak, adalet yerini bulacak." dedi.

Erkal'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"O gün bugün öfkesi, hıncı, kuyruk acısı geçmedi. Sonunda bu utanç verici karara vardık. Burada kalmaz.Günü gelecek, hesabı sorulacak, adalet yerini bulacak"

NE OLMUŞTU?

1637 gündür tutuklu olan Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Osman Kavala’nın sadece hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs (TCK 312) suçlamasından, takdir inidirimi olmaksızın ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmasına, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Yiğit Ali Emekçi’nin hükümeti ortaya kaldırmaya teşebbüse yardım etmekten 18’er yıl hapis cezasına çarptırılmalarına ve tutuklamalarına karar verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN