Geniş Aile'nin efsane isminden kahreden haber! Hayatını kaybetti

Geniş Aile'nin efsane isminden kahreden haber! Hayatını kaybetti

Bir döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden ve Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Geniş Aile' adlı dizide gösterdiği performansla hafızalara kazınan ünlü oyuncudan acı haber geldi.

2009-2011 yılları arasında önce Kanal D daha sonrasında ise STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, reyting rekortmeni komedi dizisi Geniş Aile'nin efsane oyuncusundan acı haber geldi. Usta oyuncudan gelen acı haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Cüneyt İnay ve Kamuran Süner tarafından yazılan, yönetmenliğini Ömer Uğur'un üstlendiği, başrolde ise Zuhal Topal, Fırat Tanış, Rasim Öztekin, Mine Teber, İlker Ayrık ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı bir dönemin efsane dizisi 'Geniş Aile' bugün dahi izlenmeye devam ederken efsane diziden peş peşe kötü haber geldi.

Dizide 'Cevahir' karakterine hayat veren Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği ile mücadele ettiği haberi sanat dünyasında derin üzüntü yaratırken efsane diziden bu kez acı haber geldi.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz komedi dizileri arasında yer alan dizide 'Hafize Kirişçi' karakterine hayat veren 83 yaşındaki usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti

Acı haberi ünlü oyuncu Ata Demirer duyurdu. Pek çok filmde birlikte rol aldığı Tuncel'in vefat ettiğini duyuran Demirer, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan... Hani kimisi 'ben buradayım!' der, 'bana bakın!' der, 'ben!' der... o hiç öyle değildi. Nur içinde yat Tanju Abla. Filmlerimiz, hatıralarımız baki..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN