Gerdek gecesinde hayatının şokunu yaşadı! Esra Ezmeci gelen mesajla çıldırdı: Kocam o gece...

Gerdek gecesinde hayatının şokunu yaşadı! Esra Ezmeci gelen mesajla çıldırdı: Kocam o gece...

İlişkiler üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken fenomen psikolog Esra Ezmeci yaptığı itiraf paylaşımlarıyla ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Özellikle cinsellik üzerine gelen mesajlara cevap veren Esra Ezmeci, son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Takipçisinden gelen 'Eşim gerdek gecesinde kanlı...' mesajını yayımlayan Esra Ezmeci öyle bir sinirlendi ki ağzına geleni dedi. Bakın Esra Ezmeci takipçisinden gelen mesaja nasıl cevap vermiş?

Sosyal medya hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan ve çarpıcı itiraflarda bulunan ünlü psikolog Esra Ezmeci yine bomba paylaşımlarına devam ediyor. Genellikle cinsel ilişki üzerine tavsiyelerde bulunan ve partnerlere özel bilgiler veren Esra Ezmeci, Instagram'dan yaptığı son paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Bir kadın takipçisinden gelen yorumu paylaşan Ezmeci, sinirden çıldırdı. Öyle bir mesaj geldi ki bu da denmez! Gerdek gecesinde eşim... Esra Ezmeci sinirden ne diyeceğini bilemedi. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şok itiraf...

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabından kendisine gelen ifşa ve itirafları yayınlamaya devam ediyor. Yazdığı kitap ve günlük paylaşımlarıyla kadınlara önemli tavsiyelerde bulunan Esra Ezmeci, bu sefer fena sinirlendi. 36 yaşındaki genç psikolog öyle şeyler ifşa etti ki herkesin ağzı açık kaldı.

kmfdffd-20.jpg

"NİŞANLIMIN HEM DAYIMLA HEM KARDEŞİMLE..."

Takipçisinden gelen "Nişanlımın daha önce dayımla ve kardeşimle ilişkisi olmuş. Haftaya düğün var. bugün öğrendim" itirafını paylaşan Esra Ezmeci, Bunu sonradan öğrenmeniz kötü olsa da nişanlınızla konuşmanız ondan da bu olayı dinlemeniz, acele karar vermemeniz daha doğru olur" cevabını verdi.

b4.jpg

"CİNSEL HAYATIMIZ 5 DAKİKA SÜRÜYOR"

Ardından yeni bir ifşa daha paylaşan Ezmeci, bu sefer sinirden çıldırdı. "Eşimle cinsel hayatımız 5 saniye sürüyor. Dönüyor arkasını horluyor hemen" sorusuna Esra Ezmeci, "Belki erken boşalma sorunu olabilir. Bundan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Birlikte doktora gidebilirsiniz" diyerek öfkesini kustu.

b6.jpg

"EŞİM GERDEK GECESİNDE..."

Esra Ezmeci kendisine gelen son itirafla çileden çıktı. Bir kadın "Eşim gerdek gecemizde kanlı çarşafın fotoğrafını çekti, amacı ne olabilir" sorusunu Ezmeci'ye sordu. Gelen soruyla şoke olan Esra Ezmeci, "Belli ki kendi aile üyelerine gösterecek. Bir şekilde ispat etmek istiyor olabilir" cevabını verdi.

b8.jpg

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmdffdf-4.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları’ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN