Gişe rekortmeni 'Recep İvedik' bu kez de dünya rekoru kırdı!

Gişe rekortmeni 'Recep İvedik' bu kez de dünya rekoru kırdı!

'Recep İvedik' film serisiyle gişe rekorlarını alt üst eden Şahan Gökbakar, serinin yedinci filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve serinin son filmini 9 Aralık'ta Disney Plus'ta izleyiciyle buluşturmuştu. Serinin son filminin dünya rekoru kırdığı öne sürüldü.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı ve Türk sinema tarihinin efsaneleşen yapımları arasında yer alan 'Recep İvedik' serisinin son filmi 'Recep İvedik 7' dünya rekoru kırdı.

Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta 9 Aralık'ta izleyiciyle buluşan 'Recep İvedik 7' rekorları alt üst etti.

Recep İvedik serisinin son filminin, platformun dünya rekorunu kırarak platforma 1 milyonun üzerinde abone getirdiği öne sürüldü. Öte yandan, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladığı da iddia edildi.

Recep İvedik 7 dünya rekoru kırdı: 8. ve 9. filmlere şimdiden onay

'Recep İvedik' film serisiyle gişe rekorlarını alt üst eden Şahan Gökbakar, serinin yedinci filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platformda yayınlamaya karar vermiş ve serinin son filmini 9 Aralık'ta Disney Plus'ta izleyiciyle buluşturmuştu.

9 Aralık’ta izleyicisiyle buluşan, başrollerini Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin paylaştığı 'Recep İvedik 7'nin izlenme rakamları ve getireceği abone sayısı büyük merak konusu olmuştu.

Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre film, Disney Plus’ın yüzünü güldürdü. Film dünya rekoru kırarak platforma 1 milyonun üzerinde abone getirdi. Böylece Şahan Gökbakar’la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN