Giyim tarzıyla sosyal medyada gündem olan Somer Şef bol kıyafet giymesinin sebebini açıkladı

Giyim tarzıyla sosyal medyada gündem olan Somer Şef bol kıyafet giymesinin sebebini açıkladı

TV8'in yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye her bölümde izleyiciyi ekrana kilitlerden Jüri üyelerinin de giyimleri ve davranışları sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Son dönemlerde kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Somer Sivrioğlu sonunda açıkla yaptı. Bakın neden bol kıyafet giyiyormuş?

TV8 ekranlarında yayınlandığı tarihten bu yana reyting rekorları kıran MasterChef yarışması, yemekleri yarışmacıları ve jüri üyeleriyle çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Yarışmada yarışmacıların hayat hikayeleri dikkat çekeren jüri üyeleri de adından sıkça söz ettiriyor. Farklı detaylarla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen MasterChef'in renkli jüri şefi Somer Sivrioğlu son dönemlerde elbiseleri ile konuşulanlar arasında.

maserchef.jpg

MASTERCHEF'İN RENKLİ İSMİ SOMER SİVRİOĞLU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye'de her bölüm dikkat çeken olaylar yaşanıyor. Kimi yarışmacı hayat hikayesi ile hüzünlendirirken, kimisi açıklamalarıyla sosyal medyaya düşüyor.

somersivrioglusefamerve.jpg

Jüri üyeleri de yarışmacılar kadar dikkat çeken isimler arasında. Son günlerde giydiği kıyafetlerle sosyal medyanın diline düşen Somer Sivrioğlu, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

somersivrioglutarzi.jpg

SOMER SİVRİOĞLU TARZI HAKKINDA KONUŞTU

Giydiği bol ilginç kıyafetler herkes tarafından merak konusu olan Somer Sivrioğlu, tarzı hakkında açıklama yaptı

somersef.jpg

Kimisi tarafından beğenilen tarz kimileri için eksi puan aldı. Peki Somer Sivrioğlu neden bol giyiniyor? Somer Sivrioğlu'nn stilisti kim? İşte herkesin merak ettiği o cevap

somersivrioglielbise.jpg

NEDEN BOL GİYİNDİĞİNİ AÇIKLADI

Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılan Somer Sivrioğlu, son dönemlerde yeni tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Giydiği uzun örme hırkaları, bol şalvarları ile kendine has bir tarz oluşturan Sivrioğlu, herkesin merak ettiği sorulara açıklık getirdi.

mastechefsomer.jpg

"KİLOLUYUM VE ASYA KÜLTÜRÜNÜ ÇOK SEVİYORUM"

Asya kültürünü çok sevdiğini belirten Sivrioğlu, bol giyinmesinin nedenini ise kilolarına bağladı. Sivrioğlu, "Kilolu olduğumdan ve Asya kültürünü de çok sevdiğimden bu tarz kıyafetlerle rahat ediyorum. Herkesin aynı kıyafeti giyip, aynı şarkıyı dinleyip, aynı yemeği yediği bir trend çılgınlığında farklı olmak hoşuma gidiyor. Stilistimiz Nil Kulaçoğlu ile bu tarzımız ve eylemlerimiz devam edecek." yorumunda bulundu. Peki siz Somer Sivrioğlu'nun tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni tarzını yakıştırdınız mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN