Gönül Dağı'nın Dilek'i kan kustu! İşte diziye veda edecek olan Gülsim Ali İlhan'ın ağzını bozan soru

Gönül Dağı'nın Dilek'i kan kustu! İşte diziye veda edecek olan Gülsim Ali İlhan'ın ağzını bozan soru

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı konuşulurken İlhan'dan herkesi şaşırtacak hamle geldi. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Gülsim Ali İlhan, adeta öfkelendi. Bakın Gönül Dağı Dilek'i çıldırtan şey neymiş...

TRT1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı, başarılı kadrosu ile her hafta merak uyandırmaya devam ediyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın oynadığı diziden geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Diziden ayrılacağı konuşulan Gülsim Ali İlhan, ilk defa sessizliği bozdu. İşte İlhan'ı isyan ettiren şey.

gonuldagi.jpg

DİZİYE VEDA EDEN DİLEK'TEN İLK HAMLE

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizi büyük bir ilgi yakalarken, dizinin baş rol oyuncusu Dilek karakterine can veren Gülsim Ali İlhan'dan kötü haber geldi. İddialara göre İlhan'ın Anadolu hayatına alışamadığı için diziden çıkacağı söylendi. Gelecek hafta son kez dizide yer alacak İlhan'ın yerine ise kimin geleceği merak konusu oldu. Tartışmalar hakkında henüz bir açıklama yapmayan İlhan'dan başka bir hamle geldi. İlhan, adeta çılgına döndü.

hello.jpg

GÜLSİM ALİ İLHAN: HERKES FİLTRE VE ESTETİKLİ

Milliyet'in haberine göre; güzel oyuncu kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu televizyon dünyası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Bulgaristan asıllı Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinde en çok konuşulan oyuncular arasına girdi. Diziden adaptasyon sorunundan dolayı ayrılacağı konuşulurken, İlhan bu iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Oyunculuk sektörü ve hayatı hakkında özel açıklamalarda bulunan İlhan, özellikle son dönemlerde artan estetik operasyonları hakkında ilginç bir yorumda bulundu. İlhan, estetik ve filtreye net tavrını koyarak, estetik yapanları sinirlendirecek bir yorumda bulundu.

manko.jpg

"Herkes filtreli ve estetikli diyen" İlhan, ekran ve sosyal medyadaki güzellik algısını şöyle değerlendirdi:

"Güzellik baskısını biz mi bu kadar büyüttük acaba? Güzellik diye bir şey kalmadı. Herkes fotoşoplu, filtreli ve estetikli. Ben bunlara karşıyım. Gencecik kızların hatta erkeklerin de bu kadar çok kendileri dışında gibi biri olmalarından endişe duyuyorum. Belki insanlar beni yargılayacak bilmiyorum. Ama ben gördüklerimi ve hissettiklerimi paylaşıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN