Gözaltı morluklarını bitiren yöntem! Bu basit yöntemi uygulayın gözlerinize inanamayacaksınız

Gözaltı morluklarını bitiren yöntem! Bu basit yöntemi uygulayın gözlerinize inanamayacaksınız

Gözlerinizin mükemmel görünmesini sağlamak en önemli odak noktanız olmalıdır çünkü onlar yüzünüzün pırlantasıdır. Diğer vücut bölümleriyle karşılaştırıldığında, göz çevresindeki cilt son derece hassas ve incedir. Bu yüzden birçok insan gözaltı morlukları ile mücadele halindedir? Peki gözaltı morluklarına ne iyi gelir?

İnsanlar çağlar boyunca her zaman güzelliğe değer vermişlerdir. Cildimizin gün boyu genç ve güzel görünmesini sağlamak için çok şey yapıyoruz. Ancak her zaman tüm cilt tiplerine uygun, cildi sağlıklı ve ışıltılı hale getirmek için derin olan doğal yolların seçilmesi önerilir. Bu bakımlardan biri de gözaltı morluklarıdır. Göz altı morluklarının en yaygın nedeni yorgunluktur. Yaşlanmanın doğal bir bileşeni olarak oluşan şişmiş göz kapakları veya göz altındaki çukurların oluşturduğu gölgeler, genellikle göz altı morluklarına dönüşür. Tipik olarak, göz altındaki koyu halkalar tıbbi bir sorun değildir.

basliksiz-14.jpg

Uçucu yağlar doğada güçlüdür. Bu haberimizde bahsedeceğimiz yağlardan biride nar çekirdeği yağı. Nar çekirdeği yağı; nardan elde edilir ve leke tedavileri için en iyi olarak kabul edilirler ve cildinizi lekesiz hale getirirler. Nar çekirdeği yağı, cilt sorunlarını tedavi etmek ve doğal güzelliğinizi geri getirmek için gerçekten efsanevi bir çözümdür. Ek olarak, bol miktarda sağlık yararını telkin etmenin organik bir yoludur. Narların 'cennet meyvesi' olarak adlandırılmasına şaşmamalı. Sadece cennetten gelen bir şey vücudunuz için dahili ve harici olarak bu kadar şaşırtıcı faydalara sahip olabilir. Nar meyvesinin çekirdeklerinden özenle çıkarılan nar çekirdeği yağı, cilde uygulandığında mucizevi etkilere sahip olabilen onarıcı, besleyici özelliklere sahiptir. Narlar, kalın kırmızımsı kabukları ile yemesi zor ve dağınık olabilir, ancak besleyici yoğundur ve cildiniz için canlandırıcıdır.

ONARICI ÖZELLİKLERE SAHİPTİR

Açıkça, hem anti-inflamatuar hem de yaşlanma karşıtı olan bir yağ, cilt restorasyonu olasılığına işaret eder. Nar yağı hücre büyümesini, kolajen üretimini, nazik hidrasyonu ve zamanla ilerleyen cilt sağlığını desteklediğinden, herhangi bir hasar meydana geldikten sonra cildin yenilenmesine yardımcı olabilir. Yağda bulunan fitosteroller, iyileşmeyi ve cilt elastikiyetini uyararak akne izlerinden, göz altındaki koyu halkalardan ve düzensiz pigmentasyondan kurtulmak isteyenler için çözümler yaratır. Nar çekirdeği yağı 3 hafta gibi bir süre her gün sabah akşam göz altına sürülürse çirkin bir görüntü oluşturan o morluklar anında yok olacaktır.

natural-skin-oils.webp

NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI İLTİHAP ÖNLEYİCİDİR

Nar çekirdeği yağı, Omega 5, Omega 9, Omega 6 ve palmitik asit içerir, bu da onu anti-inflamatuar cilt bakımında öncülerden biri yapar. Doğal olarak oluşan bu kimyasal kombinasyon cildi rahatlatır, hassas cilt tiplerine kolayca uygulanır ve epidermise tahriş etmeden nüfuz eder. İç düzeyde eklem ağrısına yardımcı olur ve şişliği azaltabilir. Ayrıca egzama ve sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarını hafifletmeye yardımcı olmak için yaygın olarak kullanılır ve güneş yanığını yatıştırabilir.

YAŞLANMA KARŞITI ÖZELLİKLERE SAHİPTİR

Nar çekirdeği yağındaki Omega 5 ve fitosteroller ayrıca ciltteki kolajen üretimini de artırabildiğinden (kollajen cildi dolduran ve dokuyu bir arada tutan bir kimyasaldır), aslında yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini yavaşlatabilir ve azaltabilir. Yaşlanma süreci ilerledikçe kolajen genellikle daha az üretilir ve üretilen az miktarda kolajen, gençliktekiyle neredeyse aynı kalitede değildir. Nar çekirdeği yağı, kolajen üretimini ve kalitesini artırarak onu mükemmel yaşlanma karşıtı esansiyel yağ haline getirir. Eksfoliasyonda kullanıldığında, kolajen üretimine yardımcı olan bir süreç olan nar çekirdeği yağı, çizgileri ve kırışıklıkları azaltmada inanılmaz derecede etkilidir.

AKNEYE MEYİLLİ CİLDİ TEMİZLER

Nar çekirdeği yağı, cilt tarafından tahriş olmadan emilme özelliğinden dolayı gözeneklere ulaşmada ve temizlemede çok etkilidir. Akne, elbette, tıkanmış gözeneklerde büyür. Nar çekirdeği yağı, iltihap önleyici ve onarıcıdır (nar yağının stearik asidi, E vitamini ve palmitik asit sayesinde özeldir) ciltteki sivilceleri azaltmak için çok yaygın olarak kullanılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN