Güldür Güldür'ün neşesi Onur Buldu'dan kötü haber! Ali Sunal hayatının hatasını yaptı

Güldür Güldür'ün neşesi Onur Buldu'dan kötü haber! Ali Sunal hayatının hatasını yaptı

Show TV'nin en çok izlenen eğlence programlarından Güldür Güldür skeçleri ile güldürmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve skeçleriyle dikkat çeken Güldür Güldür Show'dan ayrılık haberi geldi. Oynadığı tiplemelerle ile herkesin beğenisini toplayan Bilal karakteri yani Onur Buldu programa veda ediyor. Bakın Onur Buldu neden Güldür Güldür'e veda edecek?

Ali Sunal sunumuyla uzun süredir Show TV ekranlarında olan Güldür Güldür'den bu defa üzen haber geldi. Son politik skeçleri ile sosyal medyanın gündemine düşen Güldür Güldür karakterleri ile de hafızlara kazındı. Bilal karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu'dan, sevenlerini üzen bir haber geldi. Yıllardır oynadığı Güldür Güldür'e veda edecek olan Buldu bakın niçin programdan ayrılıyor?

guldurguldur.jpg

GÜLDÜR GÜLDÜR'ÜN BİLAL'İ BU KEZ ÜZDÜ

Show TV'den Güldür Güldür hayranlarını derinden üzen bir haber geldi. Her hafta farklı konuları sekçlerine taşıyan ve mizah ile harmanlayan Güldür Güldür'ün sevilen karakteri Onur Buldu veda ediyor. En son 6'lı masa ve Bakan Nebati skeçleriyle sosyal medyada gündem olan Güldür Güldür bu defa kötü haberle üzdü.

bilal.jpg

Bilal karakteri ile hayatımıza giren Onur Buldu, artık yeni bölümlerde olmayacak. Hayranları tarafından üzüntü ile karşılanan bu haber sonrası açıklama yapmayan yapım ve Onur Buldu merak uyandırdı. Peki Onur Buldu neden Güldür Güldür'e veda etti? Onur Buldu yeni bir projeye mi dahil oldu? İşte merak edilen detaylar.

onurbuldu.jpg

GÜLDÜR GÜLDÜR'E VEDA MI EDİYOR?

Show TV'nin başarılı yapımlarından olan Güldür Güldür Show'da sürpriz bir ayrılık haberi ortaya atıldı. Bilal karakterine hayat veren Onur Buldu'nun Güldür Güldür'den ayrıldığı iddia edildi. Hayranları tarafından yapılan yorumlarda ünlü oyuncu, yeni bir yapımda yer alması nedeniyle projeye veda edeceği söylendi.

guldur-guldur-show-hayranlarini-yikan-haber-unlu-15181118-4706-m.jpg

ONUR BULDU'DAN MERAKLANDIRAN FOTOĞRAF

Bu iddialar sonrası sessizliğini koruyan Onur Buldu'dan ise dikkat çeken bir paylaşım geldi. Güldür Güldür Show ekibinin makyözü ile birlikte fotoğrafını paylaşan Buldu kafaları karıştırdı. Yaptığı paylaşımın altına çok sayıda yorum gelirken bazıları Buldu'nun projeden ayrılmasına ilişkin "Abi, senin için Güldür Güldür Show'u izliyoruz" şeklinde yorumlar yaptı. Diğer yorumlar arasında ise dikkat çeken bir yorum meraklandırdı. Yapılan yorumda "Onur Buldu projeden ayrılıyor" diyerek sürpriz iddia ortaya atıldı. Fakat şoke eden karara ilişkin yapım ve Onur Buldu'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN