Gülşen Bubikoğlu'nun damadı meğer o ünlü gazeteciymiş! Youtube'da milyonlarca izleniyor

Gülşen Bubikoğlu'nun damadı meğer o ünlü gazeteciymiş! Youtube'da milyonlarca izleniyor

Yeşilçam'ın ünlü aktrislerinden Gülşen Bubikoğlu'nun kızının, Türkiye'nin ünlü gazetecilerinden biriyle evli olduğunu yeni öğrenenler şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte, Gülşen Bubikoğlu'nun damadı...

Gülşen Bubikoğlu, dönemin popüler mecmuası Ses dergisinin 1973 yılında düzenlediği oyunculuk yarışmasına katılmasının ardından 19 yaşında sinema dünyasına adım attı. İlk kez 1973 yılında 'Yaban' filminde rol alan Gülşen Bubikoğlu, 1998 yılına kadar onlarca sinema filminde ve televizyon dizisinde rol aldı.

cuneyt-ozdemir-gulsen-bubikoglu-2.jpg
Zeynep İnanoğlu ve Gülşen Bubikoğlu

GÜLŞEN BUBİKOĞLU OYUNCULUĞU NE ZAMAN BIRAKTI?

1954 doğumlu olan Gülşen Bubikoğlu, 1960-1980 yılları arasını kapsayan Yeşilçam sinemasında adını altın harflerle yazdırın aktrislerden biri oldu. 2000'li yıllarda oyunculuğa veda eden Gülşen Bubikoğlu, kameralardan uzak bir hayat yaşasa da sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

Dönemin ünlü film yönetmeni ve yapımcısı Türker İnanoğlu, Filiz Akın'dan boşanarak 1974 yılında Gülşen Bubikoğlu ile evlendi. Çiftin 'Zeynep' adını verdikleri kızı, 1977 yılında dünyaya geldi.

cuneyt-ozdemir-gulsen-bubikoglu-1.jpg
Türker inanoğlu, Zeynep İnanoğlu, Cüneyt Özdemir, Gülşen Bubikoğlu

GÜLŞEN BUBİKOĞLU İLE CÜNEYT ÖZDEMİR ARASINDAKİ AKRABALIK BAĞI NEDİR?

Zeynep İnanoğlu, 2011 yılında gazeteci Cüneyt Özdemir ile evlendi. Dolayısıyla Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Özdemir'in kayınvalidesi oldu.

Cüneyt Özdemir ve Zeynep İnanoğlu çiftinin 'Ali Mavi' (d.2012) adında bir oğlu bulunuyor. Ali Mavi, aynı zamanda Gülşen Bubikoğlu'nun torunu.

cuneyt-ozdemir-gulsen-bubikoglu-3.jpg
Cüneyt Özdemir ve Zeynep İnanoğlu

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN