Gün sizin için beklenmedik bir olayla başlıyor! Eski sevgili yeniden mi devrede?

Gün sizin için beklenmedik bir olayla başlıyor! Eski sevgili yeniden mi devrede?

Aylık burç yorumununda Eylük ayı bazı burçlar için süprizler ile dolu demiştik. İşte o sürpriz gelişmelerden birisi de bugün mü yaşanacak? Geçmişin tozlu sayfalarından eski bir sevgili mi çıkıyor? O burçlar için bugün sürpriz başlangıçlar başlıyor. Çarklar bir kere dönmeye başlayınca artık karşısında duramazsınız. En iyisi siz işleri oluruna bırakın ve geçmişten gelenler ile yüzleşin...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu, yalnızca kendi endişeleriniz yüzünden aksayabilecek romantik bir gün. Partneriniz siz ne isterseniz onu yapacak, böylece günün ters gitmesine izin vermemek sizin elinizde olacak.

Ayrıca, iş yerindeki herhangi bir sorundan kaçınmanız, hatta belki de pek sevmediğiniz bir iş arkadaşınıza sadece huzur ve sükûnet sağlamak için yardım etmeniz gerekebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Beklenmedik bir harcama nedeniyle bugün bütçeniz üzerinde küçük bir baskı yaşayabilirsiniz.

Neyse ki, bunu halledebilirsiniz. Bu sürprizden daha fazla etkilenebilecek ve bu düşünceden bunalmış hissedebilecek olan partnerinizi de sakinleştirmeniz gerekebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çok önemli biriyle arkadaş olmaya çalıştığınız sosyal hırsla dolu bir gün. Aylarca kovaladıktan sonra nihayet o kişiyle tanışıyor olabilirsiniz.

En iyi imajınızı ortaya koyacak ve en iyisini umacaksınız. Öğleden sonra, arkadaşlarınızla dışarı çıkmanızı gerektiren planlar olabilir.

burclar-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Herkesin katıldığı bir çabaya aileden birinin katkıda bulunmasını sağlamaya çalışıyorsunuz ve bu düşündüğünüzden daha zor olacak gibi görünüyor.

Elinizdeki tüm kozları kullanmanız gerekebilir ve hatta sonunda o kişiye rüşvet vermek zorunda kalabilirsiniz. Her durumda, bunun gerçekleşmesi için şans sizin tarafınızda.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İster bir yarışmaya katılıyor ister bir projede ufkunuzu genişletmeye çalışıyor veya bir röportaj yapıyor olun, engin yetkinliklerinizi gösterme şansına sahip olacağınız bir gün sizi bekliyor.

Duygularınızı bir kenara bırakıp sadece kendiniz olmalısınız. Parlayacağınız görevler ve parlamayacağınız görevler olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde, belki bir konuşmanın tetiklediği ve belki de çok masum olan bir şeyi hatırlamaya çalışıyorsunuz.

Ancak günün büyük bir kısmını nostalji kafasında, önemli anları yeniden yaşayarak ve tepkileriniz konusunda çok eleştirel davranarak geçirmeniz muhtemeldir. Hangi sonuçlara ulaştığınızı görmek ilginç olacak.

burc-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün akrabalarınızdan birine karşı, amacınız onu motive etmek ve ona yardım etmek olsa da ona karşı çok saldırgan olacaksınız.

İyi niyetiniz açık ve herhangi bir şeyle suçlanmanız akıllara durgunluk verecek olsa da, tam olarak bu başınıza gelecek, bu yüzden bazı çelişkili tartışmalara hazır olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu çarşamba karşınıza işte kaçırmış olabileceğiniz bir şey çıkabilir ve bu yüzden kendinize oldukça kızacaksınız.

Elinizdeki duruma ne kadar zaman ayırdığınıza bağlı olarak, bir çözüm bulmaya çalışırken sıkışıp kalacaksınız. Çabalarınız kesinlikle ödüllendirilecek, ancak bu beklediğiniz yönde olmayabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Evden bazı iyi haberleri duyunca kişisel tatminlerle dolu bir gün olacak, dolayısıyla bu, işinize düzgün bir şekilde odaklanabileceğiniz bir gün olmayacak.

İş açısından işler iyileşse de evde başka öncelikleriniz de olduğu için olaylara nasıl tepki vereceğinizden pek emin olamayacaksınız. Ayrıca öğleden sonra biri için alışverişe gidebilirsiniz.

burcunuz-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, üzerinde çok çalıştığınız bir planın sonucunu tersine çevirebilir ve buna da şaşırmanız muhtemeldir.

Yani, bu çarşamba çift vuruş olacak. Olayların iyi taraflarını duymaya hazır mısınız? Pekâlâ, bu şeylerle fazla ilgilenmeyeceksiniz ve onları oldukları gibi kabul edeceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Değişime karşı direnciniz, işinizi yapma şeklinize müdahale etmeye çalışan herkes için bazı sorunlar yaratacak gibi görünüyor.

Bugün kimseye karşı sabırlı olmayacaksınız ve her şeyi olduğu gibi söyleyeceksiniz. Alanınızda uzmansanız, endişelenecek bir şeyiniz yok.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Gerginlikler ortadan kalkacak ve bu çarşamba iş yerinizde işler oldukça sakinleşecek. Aslında herkes herkesle iyi anlaşıyormuş gibi görünecek ve buna nasıl tepki vereceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Öğleden sonra, tamamen hazır olmadığınız önemli bir toplantıya katılmanız gerekebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN