Bu hafta aşkta en şanslı burçlar... Yıldızlar ve gezegenler çok cimri... Şans size gülecekse iyi değerlendirin...

Bu hafta aşkta en şanslı burçlar... Yıldızlar ve gezegenler çok cimri... Şans size gülecekse iyi değerlendirin...

Bu haftanın aşk tahmininde hangi burçların yüzü gülecek? Kova'daki Ay bu haftayı devralırken bu hafta biraz daha az çekingen ve biraz daha cüretkar hissetmemizi sağlayacak. Bu hafta açık fikirli olacaksınız ve vahşi hayaller kurmaya başlayacaksınız.

Eylül ayının ikinci haftasında Kova Ayı Uranüs ile üçgen, bu yüzden dürüst olmak gerekirse bu hafta üç burç için aşk söz konusu olacak. Anlayacağınız gökyüzü bu hafta aşkta sınırlı ve cimri...

sevgili.jpg

YAYLAR BU HAFTA TÜM SINIRLARI AŞARAK AŞKA KOŞUYOR

İnsanlar doğal olarak özgür ruhlu bir Yay iseniz, aynı zamanda tamamen sınırsız bir varlık olmanız gerektiğini varsayarlar.

Kendi kurallarınla ​​geliyorsun ve çoğu zaman onlarla ömür boyu kilitli kalıyorsun. Bir partnerle 'tamamen dışarıda olmaktan' gerçekten korktuğunuz için, bir ilişki içinde olmak yalnızca sınırlarınızı sıkılaştırır.

Sırlarınızı ve kısıtlamalarınızı kendinize saklamak konusunda çok güçlü hissettiğiniz için, kelimenin tam anlamıyla bir olmaktansa vahşi ve çılgın özgür ruh olmanın 'imajını' tercih ediyorsunuz .

Ne yazık ki, gerçek vahşinin çağrısını sizin bile inkar edemediğiniz zamanlar vardır ve Kova Ay Uranüs üçgeni sırasında, kaygısız ve pervasız olanlara doğru koşacaksınız. Aşık olmak, sonunda o tümseği aşacağınız ve buna değip değmediğini göreceğiniz anlamına gelir.

sevgililer-asklar.jpg

OĞLAKLAR BU HAFT6ADAN SONRA BİR DAHA ESKİ HALLERİNE DÖNMEYECEKLER

Bir bakıma, böyle bir şeyin olmasını bekliyordunuz. Kabuğunuzdan çıkmak istediniz, ancak bunu o kadar uzun zamandır ertelediniz ki, çekincelerinizi güvenli ve sağlam olduklarını bildiğiniz yerde kendinize saklamaya alıştınız.

Ancak, 'güvenli ve sağlam' tam olarak istediğiniz şey değil, aşk hayatınız açısından değil, en azından samimi aşk hayatı açısından değil .

Şanslısınız, 6 Eylül'de olduğu gibi, sizi konfor alanınızdan çıkaracak ve sizi doğrudan 'bu gerçek ben' bölgesine bırakacak Kova Ay Uranüs'e sahibiz.

Bu, romantik partnerinizi o kadar memnun edecek ki, bir daha asla eski halinize dönemeyeceksiniz. Kova Ay Uranüs üçgeni, kendinizi inkar ettiğiniz zevkleri tatmanıza izin verdiğine göre, onu eve kadar takip edebilirsiniz.

sevgililer.jpg

KOVALAR BU HAFTA HAYATIN TADINI ÇIKARMAYA BAKIN

Ne kadar çekingen olabileceğinizi söylememe gerek yok, Kova, bu da temel olarak, Kova Ay üçgeni Uranüs etrafında döndüğünde, telefonunuz elinizde etrafta koşuşturuyor olacaksınız ve eşinize çekici mesajlar göndereceksiniz.

Bu, deneyimlemeniz için harika bir geçiş, çünkü özgür olmadığınız eski günleri gözden geçirmenizi sağlayacak ve kendi benliğinizi ve nasıl daha iyiye doğru değiştiğinizi takdir etmeye başlayabilirsiniz.

Eşiniz, tüm ihtişamınızla parlamanızı izlemekten çok mutlu olacak ve onlar sizin eşiniz olduğu için , özgür ruhlu maskaralıklarınıza katılmaları için büyük bir olasılık var . İki insan birbirinin yanında özgür ve rahat hissettiğinde, bu duygu inanılmaz güzeldir. Hayatın tadını çıkar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN