Günler sonra baba olacak Nihat Doğan oğlunun adını açıkladı! Türkiye'de böyle bir isim daha yok

Günler sonra baba olacak Nihat Doğan oğlunun adını açıkladı! Türkiye'de böyle bir isim daha yok

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenen Nihat Doğan şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. İranlı hayranı Arzu hanımla mutlu bir evliliği olan Doğan'ın bir erkek çocuğu olacak. Ünlü türkücü dün katıldığı canlı yayında oğluna koyacağı ismi de ilk kez açıkladı. İşte, Nihat Doğan'ın oğluna koyacağı isim...

Yaptığı açıklamalarla her zaman gündemde kalmayı başaran Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu hanımla geçtiğimiz aylarda küçük bir nikah töreniyle evlendi.

Evliliğin ardından eşinin hamile olduğu ortaya çıkan Doğan, şimdilerde oğluna kavuşmak için gün sayıyor. 8,5 aylık gebe eşiyle mutlu anlarını sık sık paylaşan Nihat Doğan, oğluna koyacağı ismi de açıkladı.

OĞLUNA VERECEĞİ İSMİ İLK KEZ AÇIKLADI!

TV8 ekranlarının sevilen magazin programı Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programına katılan Nihat Doğan, oğluna vereceği ismi ilk defa açıkladı. Doğan açıklamasında, "Aşiretimizin ismini almasını istedim, Batıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her 2 ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan' olacak" sözlerini kullandı.

nihat doğan çocuğunun ismi

Herkesin ilk kez duyduğu ismin anlamını da açıklayan türkücü, "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek." dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN