Günlük burç yorumlarında Aslanlara harika Yengeçlere kötü haber (28 Kasım Pazar)

Günlük burç yorumlarında Aslanlara harika Yengeçlere kötü haber (28 Kasım Pazar)

Günlük burç yorumlarında Aslanlara harika bir haber var. İlişkiye başlayan Aslanlar bu Pazar harika bir gün geçirebilir. Yengeçler ailesel sorunlarla boğuşabilir işler gittikçe kötüye evrilebilir. Başaklar bu Pazar tavsiyelere kulak verseniz iyi olur. İşte diğer burçların günlük burç yorumları..

Bu Pazar günlük burç yorumlarında ne var? 28 Kasım Pazar günü Aslanlar için harika bir 24 saat ufukta gözükürken Yengeçler için işler pek de iyi gitmeyebilir. Başaklar tavsiyelere uyarsa başları ağrımaz, Kovalar arkadaşlarıyla aralarına mesafe koymaya çalışıyor.

İşte diğer burçların günlük burç yorumlarında öne çıkanlar...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre bu, duygularınız ve son deneyimleriniz hakkında meditasyon yapmanız için harika bir dönem. İşler daha önce telaşa gelmişti ve bir şeyleri düşünmeyi ihmal etmiştiniz. Bunları düzeltmek adına bu Pazar doğru zaman.

Düşündüğünüz kadar önemli olmayan şeylerin ağırlığı altındasınız ve bunu önümüzdeki haftadan önce halletmeniz gerekiyor.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazar yaptıklarınıza ve çevrenizdekilerin tepkilerine çok dikkat ediyor ve bir nevi kimseyi gücendirmemeye çalışıyorsunuz.

Bu harika bir tavır olsa da özellikle bu Pazar günü sizi iyi bir yere götürmeyebilir. Bu nedenle, özellikle kişisel bir hırs için, kendinize de yeterince zaman ayırdığınızdan emin olun.

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Yapmak istediğiniz bir şeyle ilgili arkadaşınızın desteğinden yararlanıyorsunuz ve bu konuda doğru yere yönlendiriliyorsunuz gibi görünüyor.

Bazı yerliler yaratıcı işlerde biraz zorlanıyor olabilir ve bu tam olarak başka birinin devreye girebileceği yerdir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eşinizle veya çok yakın bir arkadaşınızla olan ilişkiniz, belki de onlardan kaçındığınız için biraz kötü bir duruma evrilecek.

Kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz, başınıza bir şey geldi ve buna odaklanıyorsunuz ya da sadece bir molaya ihtiyacınız var. Ancak unuttuğunuz şey, onlara durumu açıklamaktır.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Pazar, işleri net bir sonuca doğru yönlendirmek için ailedeki tüm etkinizi kullanmak zorunda kalacaksınız.

İşlerin nereye gittiği konusunda o kadar da endişelenmiyorsunuz, özellikle de yol boyunca önlenebilecek gecikmeler varsa, ilgilenmelisiniz. Bu, bir ilişkiye yeni başlayan yerliler için harika bir gün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Pazar her tavsiye iyi karşılanmalıdır, özellikle de yakınınızdaki insanları düşmana dönüştürmek istemiyorsanız. Bu, olayları belirli bir perspektife sokmak için harika bir gün ve mantıklı tartışmalardan kaçınmamalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazar sizden büyük bir taahhüt isteniyor ve sizden beklenen olumlu tepkiyi alamayacaksınız. Bunalmış hissediyor olabilirsiniz ve bu yüzden nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz.

Bazı yerliler, etrafındakilerin duygularıyla daha az uyum içinde olacak ve hadlerini aştıklarını fark etmeyecekler.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Pazar çok önemli biriyle tanışmak üzeresiniz, kişisel bir sorununuzda size rehberlik edecek biriyle.

Ancak sabırlı olmanız gerekecek, çünkü bu zamanla çözülecek gibi görünüyor. Ayrıca, yardım edenin siz olduğunuzu bilmelerine izin vermeden birine yardım etme fırsatınız da olabilir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Yeni tanıştığınız bir kişiyle bir tür kişilik çatışması yaşıyorsunuz ve bu oldukça arkadaşça bir bağlamda ortaya çıkabilir.

Bu oldukça tartışmalı bir konu olduğu için arkadaşlarınız bile taraf tutarsa şaşırmayın. Olayları çok kişisel almadığınız sürece, bu durumdan avantajlı çıkacaksınız.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Kişisel bir konuyla ilgili olarak adım adım ilerlemek istiyor gibisiniz. Şu anda bulunduğunuz aşamadan çok memnunsunuz ve buradan sonra işler daha da gelişebilir gibi görünüyor.

Aynı zamanda, gerçekten mümkün olmayan bazı hedeflerin peşinden koşmayı bırakıp yolunuza devam etme farkındalığından faydalanıyor gibisiniz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Sizi üzecek bir şey yapmış olsunlar ya da olmasınlar, arkadaşlarınızla aranıza biraz mesafe koymaya çalışıyorsunuz.

Belki onlar için bir şeyden vazgeçmişsindir de karşılık vermemişlerdir. Bu tamamen gereksiz olsa da, bu Pazar sizin için doğru olan şey sinirlerin yatışmasına izin vermek olabilir.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu Pazar katılmanız gereken bir etkinlik için çok heyecanlı görünüyorsunuz, ancak bu katılımın etkileri hakkında gerçekten bir fikriniz yok.

Varlığınızla, ne giydiğinizle ve nasıl davrandığınızla bir nevi kendinizi ele veriyor olabilirsiniz. Bunun resmi bir şey olması gerekmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN